مهاجرت و گردشگری - تور و توریسم
نکاتی پیرامون مهاجرت به استرالیا
29 فروردين 1395 ساعت 7:28 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

نکاتی پیرامون مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : پویا در تاریخ : دوشنبه 5 بهمن 1394

سلام. من 36 سال سن و مدرک فوق لیسانس مهندسی برق-الکترونیک دارم ولی زمینه کاری من حوزه کامپیوتر هست و 10 سال سابقه کار بعنوان مدیر IT دانشگاه رو دارم. یکسال هم بعنوان مهندس فنی صداوسیما بودم. تاکنون آزمون آیلتس نداده ام هرچند زبان انگلیسی نسبتا خوبی دارم و در کلاس های زبان هم شرکت میکنم. میخواستم بدونم:

1- با توجه به گفته های سایت شما و رشته و زمینه کاری من، چند امتیاز میتونم از مدرک و سابقه کارم اخذ کنم؟

2- شرط اقدام برای تشکیل پرونده مهاجرت امتیاز بالای 60 هست یا با امتیاز 55 و گرفتن مدرک آیلتس 6 هم میتونم از الان اقدام کنم؟!

3- آیا شما در زمینه گرفتن اسپانسر ایالتی برای متقاضیان خدماتی دارید؟

4- در صورت مهاجرت به استرالیا، آیا امکان رفت و آمد قانونی به ایران تا قبل از اتمام پنج سال لازم برای اخذ اقامت دائم استرالیا وجود دارد یا خیر؟ چون عده ای این کار را از طرف دولت ایران غیرقانونی میدانند!!

با تشکراز پاسخگویی تون

پاسخ :

 

با سلام

در جواب سوالات شما باید بگویم: برای مهاجرت به استرالیا حتما باید سابقه کاری شما مرتبط با مدرک تحصیلی باشد ولی یک استثنا وجود دارد و آن زمانی است که فرد سابقه کاری در زمینه ی کامپیوتر داشته باشد آن هم سابقه کار بالای 10 سال !(شبیه به شرایط شما) در این حالت شما تقریبا مانند یک دیپلمه با سابقه کار کامپیوتری بالا به حساب می آیید و پیرو سوال اولتان با توجه به آنچه گفته شد باید بگویم شما از مدرک خود 10 امتیاز می گیرید و نه 15 امتیاز! و از سابقه کار خود نیز 10 امتیاز می گیرید !(چون سازمان کامپیوتر استرالیا حتی در بهترین شرایط بخشی از سابقه کار را نا دیده می گیرد ) و احتمالا شما تنها از امتیاز 5 سال سابقه کار بهره مند می شوید که این امتیاز 10 است.پس روی هم رفته از سابقه کار و مدرک خود 20 امتیاز می گیرید و امتیاز سن شما نیز در سیستم امتیاز بندی استرالیا 25 است. شما بدون احتساب امتیاز مدرک زبان 45 امتیازی می شوید .برای تشکیل پرونده مهاجرتی و اقدام برای اخذ ویزای استرالیا(اسکیل ورکر)60 امتیاز باید داشته باشید تا بتوانید برایویزای 189 اقدام کنید ولی با 55 امتیاز نیز می توانید برای ویزای 190 اقدام کنید و حتی با گرفتن 50 امتیاز می توانید برای اقامت موقت و ویزای 489 نیز اقدام کنید. ولی شما در حال حاضر به 50 امتیاز هم نمی رسید و با گرفتن آیلتس 6 ایچ اسکیل هم نمی توانید اقدام کنید چون امتیاز آیلتس 6 در چهار مهارت(ایچ اسکیل) صفر است و شما همچنان 45 امتیازی باقی می مانید ولی اگر موفق به گرفتن آیلتس 7 در چهار مهارت شوید (7 در هر چهار مهارت و نه کمتر) می توانید با گرفتن 10 امتیاز از مدرک زبان ،55 امتیازی شوید و برای ویزای 190 و از طریق اسپانسر ایالتی اقدام کنید و موسه ما می تواند شما را در این حالت با گرفتن اسپانسرشیپ کمک کند. و در پاسخ به آخرین پرسش شما باید بگویم : در صورت مهاجرت شما به استرالیا از این طریق(اسکیل ورکر) ، چون مهاجرت شما کاملا قانونی است می توانید به ایران رفت و آمد کنید و این امر از نظر دولت جمهوری اسلامی به هیچ وجه غیر قانونی نمی باشد .ولی اگر بخواهید پاسپورت استرالیایی را در 5 سال اول بگیرید باید 3 سال اول را هر سال 9 ماه در خاک استرالیا باشید و 3 ماه می توانید مسافرت داشته باشید و سال چهارم را باید به طور کامل در خاک استرالیا باشید تا بتوانید پاسپورت استرالیایی دریافت کنید.توضیحات مربوط به هر کدام از ساب کلاس های 189 و 190 و 489 در سایت موجود می باشد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چرا مهاجرت به استرالیا ؟
29 فروردين 1395 ساعت 7:28 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

جالب است که بدانید تقریبا نیمی از جعیت کشور استرالیا (47%) یا خارج از کشور استرالیا متولد شده‌اند و یا یکی از والدینشان خارجی هستند. همین آمار نشان دهنده میزان مهاجرپذیر بودن استرالیا است. ملبورن، سیدنی و پرث که از شهرهای بزرگ استرالیا هستند از نظر کیفیت و سطح رفاه زندگی جز بهترین شهرهای دنیا محسوب می‌شوند. مهاجرت به استرالیا به دلیل جذب نیروی کار متخصص و شرایط مناسب زندگی، مورد استقبال روز افزون ایرانیان بوده است. بهتر است که قبل از مهاجرت به استرالیا   در مورد شرایط زندگی در استرالیا اطلاعاتی را داشته باشید.

تهیه مسکن در استرالیا

تهیه مسکن در استرالیا اولین موضوعی است که ذهن مهاجران به استرالیا را درگیر خود می‌کند به خصوص برای خانواده‌های بزرگ پیدا کردن محل اقامت طولانی مدت امری مشکل می‌باشد. مهاجران می‌توانند از بنگاه معاملات ملکی که نمایندگی مالک را بر عهده دارد و یا به طور مستقیم از صاحبخانه، خانه‌ مورد نظر خود را اجاره کنند. توجه داشته باشید که خانه‌ای که اجاره می‌کنید حتما با سند کتبی بین مالک و مستاجر همراه باشد. شما در هر منطقه و یا ایالتی که حضور داشته باشید می‌توانید با مراجعه به مقامات دولتی اطلاعات مشاوره‌ای در مورد حقوق و مسئولیت‌هایتان رابه عنوان مستاجر را دریافت کنید. چنانچه پولی ازسنترلینک عمومی دریافت می‌کنید و یا درآمد پایینی دارید می‌توانید برای اجاره خانه‌های عمومی در استرالیا اقدام کنید.  DaelTa NeC  نوعی محل سکونت متعلق به دولت استرالیا است که به افراد کم درآمد اجاره داده می‌شود. زمان انتظار برای دریافت مسکن عمومی بستگی به گزینه‌هایی از جمله محل خانه، اندازه خانه، تعداد اعضاء خانواده و اولویت بودن شرایط شما به نسبت سایرین، دارد.   
 اطلاعات در مورد خرید خانه و آپارتمان در استرالیا علاوه بر اینکه در اینترنت موجود می‌باشد با مراجعه به دفاتر مشاور املاک نیز می‌تواند در اختیار شما قرار بگیرد. اگر برای اولین بار  قصد خرید خانه را دارید ممکن است واجد شرایط قانونی که مربوط به این دسته از افراد است شوید. در استرالیا معمولا در موقع خرید ملک مردم از وکیل یا فرد آشنا به قوانین ثبتی برای کنترل سند مالکیت و انجام مکاتبات خود استفاده می‌کنند. لازم به یادآوری است که تا زمانی که مفاد و شرایط قرارداد را به طور کامل متوجه نشده‌اید آن را امضاء نکنید.

هزینه تهیه غذا در استرالیا

اطلاعات به دست آمده در رابطه با هزینه مربوط به تهیه وعده‌های غذایی در یک هفته برای یک زوج بین 100 الی 150 دلار می‌باشد. امکانت خرید در شهرهای بزرگ استرلیا بسیار بالا می باشد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای زیادی در استرالیا وجود دارند، برخی از سوپرمارکت‌ها به صورت شبانه روزی در 7 روز هفته باز می‌باشند. سوپرمارکت‌های بزرگی به نام‌های Aldi، Coles، Woolworths در استرالیا وجود دارند وMyer ،David Jones از بزرگترین فروشگاه‌های استرالیا می‌باشند.

هزینه‌های مربوط به تهیه لباس در استرالیا

با در نظر گرفتن این موضوع که هیچ قانونی برای نوع پوشش مرم استرالیا وجود ندارد، در بسیاری از اماکن عمومی از جمله باشگاه‌ها، رستوران‌ها، ادارات و ... قوانینی را برای ورود افراد به این اماکن تعیین می‌کنند. بیشتر ساکنین استرالیا علاقه‌مند به لباس‌های مدرن هستند و با درنظر گرفتن شرایط حاکم بر پوشش جامعه نوع لباس خود را انتخاب می‌کنند. هزینه تهیه و خرید لباس در این کشور متغیر می‌باشد. مراکزی با نام‌های Big W، Big K-Mart و ... هستند که می‌توان با هزینه کم لباس مورد نظر خود را تهیه نمایید البته در جاهایی همچون Myer ،David Jones می‌توانید لباس‌هایی با برندهای معروف را نیز خریداری کنید.

هزینه تامین نیازهای اولیه در استرالیا از جمله: آب، برق، گاز و تلفن

پرداخت هزینه مربوط به برق٬ گاز، آب و تلفن در استرالیا نیز مثل سایر کشورها الزامی می‌باشد. البته هزینه آب در این کشور بسیار پایین است. معمولا هزینه‌ها هر دو ماه یکبار به صورت قبض برای افراد ارسال می‌گردد، البته بعضی از خانه‌ها دارای گاز نیستد و تمامی وسایل با برق کار می‌کند. به صورت میانگین هر خانواده در ماه 60 الی 90 دلار هزینه مربوط به برق و گاز دارد. سیستم مالکیت تلفن دارای هزینه اجاره ماهیانه 30 دلار بوده و علاوه بر آن برای هر اتصال تلفن مبلغ 20 سنت باید پرداخت کنید.

شرایط مربوط به وسیله نقیله در استرالیا

شما می‌توانید برای رفت و آمد به راحتی از وسایل نقلیه عمومی که شامل شامل اتوبوس ٬ قطار شهری و تاکسی می‌باشد، استفاده نمایید زیرا وضعیت وسایل نقلیه عمومی در این کشور خوب است. چنانچه از وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌کنید می‌بایست توسط دستگاه‌های صدور بلیط در مکان ایستگاه‌های اتوبوس یا قطار بلیط تهیه کنید. معمولا بلیط‌های صادر شده دارای مدت زمان اعتبار بوده. به طور متوسط هزینه بلیط اتوبوس و قطار شهری بین 1 الی 3 دلار متغیر می‌باشد که البته به مسیر رفت و آمد وابسته می‌باشد. چنانچه در نظر دارید از ماشین شخصی خود استفاده نمایید بایستی توجه داشته باشید که مخارج ماشین شامل بنزین٬ هزینه سرویس ماشین٬ بیمه و .. در هفته بین 70 الی 80 دلار می‌باشد.
البته تمامی این هزینه‌ها کلی بوده و به طور قطع  هزینه‌های دیگری مانند بهداشت، درمان، تفریح، سرگرمی و ... نیز در کشور استرالیا وجود خواهد داشت.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلایل مهاجرت به استرالیا
29 فروردين 1395 ساعت 7:28 | بازدید : 46 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

دلایل مهاجرت به استرالیا

دستیابی به شغل دلخواه با درآمد مناسب و برخورداری از رفاه بیشتر در زندگی از جمله عوامل اصلی مهاجرت است و استرالیا با رشد اقتصادی قابل توجه ، برخورداری از خدمات درمانی ، بیمه و تامین اجتماعی مناسب و بازار کاری پویا هر ساله پذیرای حدود یکصد هزار مهاجر است. در زیر عوامل و علل مهاجرت به استرالیا را به اختصار توضیح خواهیم داد.

اقتصاد استرالیا

- استرالیا کشوری توسعـه یافته با اقتصادی متکی بر بازرگانی و کشاورزی است.

- استراليا یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه و انرژی ( زغال سنگ ) جهان است.  افزايش قابل توجه تقاضاي مواد خام توسط كشورهايی همچون چين و هند، به صعود درآمدهاي استرالیا منجر شده و رشد اقتصادي آن را در سال هاي اخير به طرز كم سابقه اي تقويت كرده است.

- استرالیا بزرگترین صادرکننده سنگ آهن و پشم و صاحب بزرگترین شرکت معدنی «بي .اچ. پي بيليتون» دنیاست.

- تحولات اقتصادی آمريكا در سالهای اخیر تاثيرات بسیار زیادی بر اقتصاد استرالیا داشته است و ايالات متحده به عنوان يك واردكننده بزرگ مواد خام، تجارت عظيمي با کشور استراليا دارد.

- رشد توليد فولاد جهان به واسطه تقاضاي چين و نياز بالا به دو ماده اوليه اين صنعت ( سنگ آهن و زغال کک ) را سبب شده و استراليا به عنوان بزرگ ترين توليدكننده اين دو ماده، بيش ترين درآمد را در ميان كالاهاي ديگر، از اين دو كسب مي كند.

- طلا یکی دیگر از مهمترین منابع صادراتی استرالیا است.

موارد فوق تنها بخشی از توانای های اقتصادی استرالیا است و با توجه به سایر ظرفیتهای اقتصادی استرالیا ، کارشناسان چشم انداز روشنی را برای اقتصاد استرالیا در سالهای آتی متصورند.

رفاه و سطح زندگی در استرالیا

بسیاری از شهرهای استرالیا جزو بهترین شهرهای دنیا میباشند. به گزارش اکونومیست و در سال 2008 شهرهای ملبورن، پرت، آدلاید و سیدنی ( دوم، چهارم، هفتم و نهم ) جزو بهترین و قابل زندگی ترین ( از نظر رفاه ) شهرهای جهان میباشند.

برخورداری شهروندان استرالیا از خدمات درمانی، بیمه و تامین اجتماعی مناسب از جمله موارد موثر در تعیین میزان رفاه زندگی محسوب میشود.

آزادی ادیان

در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد است و هر کس می‌تواند آئینهای ویژه دینی خود را بدون محدودیت آزادانه پیگیری کند.

بازار کار در استرالیا

استرالیا یک کشور در حال توسعه است و با توجه به وسعت و جمعیت کمی که دارد از بازار کار بسیار قوی برخوردار است.

یکی از امکانات بسیار مطلوب برای مهاجرت به استرالیا، جذب نیروی متخصص از میان مهاجرین می‌باشد و به همین دلیل است که افراد متخصص و دارای سابقه کار به راحتی می‌توانند شرایط زندگی خود را با مهاجرت به استرالیا تغییر داده و در کشوری با شرایط اقتصادی بهتر زندگی کنند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شرایط مهاجرت به استرالیا
29 فروردين 1395 ساعت 7:28 | بازدید : 48 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
گام اول: آیا استرالیا به شغل شما نیاز دارد؟

مهمترین فاکتوری که معمولا افراد برای مهاجرت مد نظر دارند برخورداری از یک زندگی مرفه تر نسبت به زندگی فعلی شان است. حالا در هر نقطه این کره خاکی که باشید. مهم این است که مقصد بعدی شما شرایط مطلوب تری را برای زندگی فراهم کند.

اگر قرار باشد مهاجرت (به هر دلیل) باعث تنزل کیفیت زندگی شما شود عملا کار عبثی خواهد بود.

از جمله مهمترین عواملی که کیفیت زندگی شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد داشتن شغل مناسب است. اگر شما نتوانید از لحاظ مالی زندگی خود را تامین کنید جنبه های دیگر زندگی شما هر چند هم بسیار مثبت، تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

زمانی‌ استرالیا حاضر بود برای گرفتن مهاجر هزینه سفر را نیز پرداخت کند و آمدن به استرالیا بسیار آسان بود اما در حال حاضر (و علی الخصوص بعد از فوریه۲۰۱۰ ) و با آمدن قوانین جدید شرایط برای مهاجران در مقایسه با حتی ۱ سال پیش بسیار سخت تر شده است.

مهاجرت به استرالیا

به نوعی استرالیا دیگر نیاز به هر مهاجری ندارد. فقط افرادی را می‌پذیرد که در استرالیا بتوانند شغل داشته باشند، زبانشان قوی باشد و از تجربه کاری خیلی‌ خوبی‌ برخوردار باشند. این یعنی حداقل ۳ سال سابقه کار تمام وقت مفید.

لذا حتی اگر شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (اططلاحا SOL) نیز باشد حتما از اینکه در زمینه کاری شما بازار نسبی کار خوب است اطمینان حاصل کنید.

بطور مثال مهندسین و متخصصین کشاورزی. بله این شغل در لیست مشاغل موجود است اما در زمینه کاری اصلا وضعیت کاری خوب نیست. ضمنا در برخی مشاغل داشتن زبان بسیار قوی الزامی است. مثلا حسابداری یا متخصص روابط عمومی. لذا باید بسیار در این زمینه واقع بین بود.

اگر شغل شما در لیست مشاغل موجود نیست عملا گرفتن ویزای دائم از طریق ویزای مهارت غیر ممکن است و شما یا باید به فکر یک کشور دیگر و یا یک نوع دیگر ویزا باشید.

گام دوم: آیا شما آمادگی لازم را برای شروع پروسه مهاجرت دارید؟

آمادگی فرهنگی‌

استرالیا و ایران از لحاظ فرهنگی‌ با هم تفاوتهای بسیاری دارند. موضوع اصلا این نیست که کدام بهتر است. هر کدام خوبی ها و بدی های خود را دارند. شما حتما باید در این زمینه مطالعاتی انجام دهید. هر چند نظر‌ها بسیار متفاوت خواهد بود. در اینجا چندین نکته ذکر میشود اما بدیهیست که فرهنگ مقوله ایی بسیار پیچیده می‌باشد که به چند نکته خلاصه نمی شود.

- قانون پذیری (راهنمایی و رانندگی، مالیات، حقوق زن و شوهر)

- مسائل دینی و مذهبی‌ (عقاید شما، همسر و فرزندانتان، آمیزش مصالحت آمیز با دیگر مذاهب، ...)

- تربیت فرزندان

- رفت و آمد‌های اجتماعی

- تحمل دوری عزیزان و غربت

آمادگی مالی

که در این زمینه در قسمت‌های بدی مفصل صحبت میشود.

آمادگی خانوادگی

- آیا شما تحمل دوری عزیزانتان را دارید؟

- وابستگی های شما به دوستان و فامیل چقدر است؟

اکیداً توصیه می‌کنیم تا وقتی‌ که بلیط هواپیمای خود را نگرفته اید در مورد برنامه ی‌ زندگیتان از جمله تصمیم برای مهاجرت به دوستان و آشنایان (حتی خیلی‌ نزدیک) چیزی نگویید. حتما با خانواده درجه یک خود مشورت کنید ولی فقط در حد نظرخواهی و با زیرکی. اگر از زمانیکه به قول معروف نه به بار است و نه به دار همه جا جار بزنید که قصد مهاجرت دارید و بعدا به هر دلیل این امر به سرانجام نرسد صحبت ها و حرف و حدیث های زیاد خواهید شنید.

ضمنا معمولا ما ایرانیها از لحاظ عاطفی بسیار وابسته هستیم. لازم نیست بدون ضرورت باعث نگرانی عزیزانتان (مخصوصا پدر و مادر مسن) شوید.

هنگامی که با مطالعه و تحقیق تمام جوانب کار را سنجیدید و به این نتیجه رسیدید که مهاجرت به نفع شماست آنگاه دنبال یک مشاور خوب باشید تا شما را در طی‌ مسیر همراهی کند. داشتن یک مشاور خوب پیمودن این مسیر را بسیار آسانتر می‌سازد. 6-7 ماه مانده به صدور ویزا زمینه را برای عزیزانی که شاید مهاجرت شما برایشان سخت باشد مهیا کنید تا ناگهان شوکه نشوند.

گام سوم: برسی‌ شرایط مورد نیاز.

۳ چیز بسیار مهم:

۱. سنّ: هر چند حداکثر سنّ ۴۵ سال می‌باشد اما برای به دست آوردن ۱۲۰ امتیاز شما باید ترجیحا زیر ۳۵ سال سنّ داشته باشید. واقعیت این است که استرالیا به نیروی کار جوان که حداقل ۲۰ سال کاری مفید پیش رو داشته باشد نیاز دارد.

۲. تحصیلات و حرفه: مهندسین، افراد فنی‌ حرفه‌ای (لوله کش گاز و آب - کاشی کار)، متخصصین و پرستاران. این افراد بیشترین شانس اخذ ویزای دائم را دارند.

(که البته چون سیستم پزشکی‌ ما اصطلاحا شرقی است بسیاری از پزشکان اگر هم از ۷ خوان رستم برای گرفتن ویزا به سلامت عبور کنند باز هم پیدا کردن کار برایشان سخت خواهد بود. این قضیه‌ در مورد متخصصین هم نسبتا صادق است و پرستاران هم حتما باید حداقل یک دوره ۶ ماهه بگزرانند).

۳. زبان: شما حتما باید زبانتان قوی باشد. خیلی‌ هم قوی. IELTS فقط یک امتحان است. شما باید بسیار فراتر از IELTS فکر کنید. بنده هر چقدر در این زمینه تاکید کنم باز هم کم تاکید کرده ام. هدف خود را بر این بگزارید که راحت بتوانید نمره ۷ را در امتحان IELTS بیاورید وگرنه در استرالیا با مشکل مواجه خواهید شد. اکثر افرادی که برای یافتن شغل به مرحله مصاحبه می رسند به علت عدم تسلط کافی در زبان موفق نمی گردند. هر چند شما حتما خواهید گفت شما حتما نفستان از جای گرم بلند می شود که می گویید IELT 7 اما باور کنید این یعنی حداقل.

۴. حداقل ۳ سال سابقه کار: مسلما شما در هر حرفه‌ای که باشید باید حداقل ۵ سال سابقه کار داشته باشید تا بتوانید ادعا کنید با مساعل و مشکلات مختلف در زمینه کاری تان آشنا هستید و از پس مسائل مختلف برآیید. هر چند در بوکلت شماره ۶ نوشته شده حداقل ۱ سال سابقه کار لازم دارید اما شما اگر نتوانید ۱۰ امتیاز سابقه کار را (که گرفتن آن داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار تمام وقت است) کسب کنید با مشکل کمبود امتیاز مواجه خواهید شد.

لذا همانطور که می‌بینید سیستم کلی‌ استرالیا به سمت جذب نیروهای نسبتا جوان و با تجربه که بتوانند حداقل به مدت 15 الی 20 سال خدمات خوبی‌ را (بعضا در جاهای دور افتاده استرالیا) ارائه دهند و از سطح زبان خوبی برخوردار باشند در حال حرکت است.

 

گام چهارم: برنامه ریزی

که شامل ۳ بعد مهم می‌باشد

· برنامه‌ریزی مالی

· برنامه ریزی زمانی‌

· برنامه‌ریزی برای تقویت زبان

 

· برنامه‌ریزی مالی

شاید یکی‌ از مهمترین مسائلی‌ که شما باید مّد نظر داشته باشید این است که آیا از لحاظ مالی توان مهاجرت دارید یا خیر. بنده خیلی‌ مختصر مفید هزینه هایی را که شما حتما باید در برنامه ریزی مالیتان قید کنید را در زیر آورده ام.

هزینه های اداره مهاجرت: ۲۵۰۰

هزینه های برسی‌ مدارک: بسته به حرفه شما ۳۵۰ تا ۱۵۰۰ دلار که ما اینجا ۵۰۰ دلار را در نظر میگیریم

هزینه های وکیل (در صورتیکه می‌خواهید از وکیل استفاده کنید): ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار

هزینه های بلیت هواپیما: به ازا هر نفر یک طرفه ۱۰۰۰ دلار

هزینه ۳ ماه اول زندگی ‌: تقریبا 5000 دلار به ازا هر نفر

خودتان حساب کنید با شرایط شما هزینه های شما چقدر خواهد بود. شما قابل از اینکه هر گونه اقدامی انجام دهید مطمئن شوید این مبلغ را در یک حساب پس انداز موجود دارید.

اشتباهی‌ که بسیاری از افراد میکنند این است که قبل از اینکه برنامه ریزی مالی انجام دهند با عجله و شتاب شروع می کنند و بعدا در وسط راه دچار مشکل می شوند. شما حتما باید از موجود بودن مبالغ مورد نیاز اطمینان داشته باشید.

· برنامه‌ریزی زمانی (زمانبندی)

دومین برنامه‌ریزی مربوط به زمان بندی پروسه مهاجرت است. متاسفانه بسیاری از افراد به راحتی‌ خام برخی از مشاورین و وکلای مهاجرت سودجو می شوند (که بعضا هم مشاورین بنام هستند) و مثلا به آنها گفته می شود خیالتان راحت چون ما در اداره مهاجرت یا در انجام مهندسین استرالیا یا مثلا در TRA آشنا داریم پرونده شما را جلو می اندازیم.

متاسفانه مردم این آب و خاک همیشه از میانبر خوششان آمده و به اندازه کافی به چگونگی انجام شدن کار و واقعی بودن ادعاهای مختلف توجه ندارند.

در شرایط فعلی برای ایرانی ها ‌ ۹۸% ویزاهای دائم حدود ۲ سال طول می کشد. بله شاید شما هم شخصی‌ را بشناسید که ۱۲ ماهه ویزا گرفته است ولی‌ شما حداقل ۲ سال زمان را لحاظ کنید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید تا اگر بعد از 18 ماه نیز هیچ اتفاقی‌ نیفتاد (که معمولا نمی افتد) زندگی‌ شما با بحران مواجه نشود.

مخصوصا اگر شما فرزندانی دارید که به مدرسه می روند ۲ سال را از ابتدای سال تحصیلی بعدی‌ در نظر بگیرید.

تازه ۲ سال با این فرض است که شما نمره IELTS مورد نیاز را آماده داشته باشید وگرنه باید مدت زمان لازم برای کسب نمره IELTS را نیز به این زمان بیفزایید.

· برنامه ریزی برای زبان

احتمالا دلتان نمی خواهد این بخش را بخوانید ولی بنده هرچقدر در مورد داشتن زبان قوی بگویم باز هم کم است. بسیاری از افراد گول امتحان آیلتس را می خورند. داشتن IELTS 6کمترین حد زبان است. اگر شما IELTS 6داشته باشید یعنی‌ زبان شما به زور قابل قبول است اما زیاد هم جالب نیست. در مکالمه مشکل خواهید داشت. نوشتنتان همراه با مشکل و غلط املاییست. اگر شک دارید به پشت کارنامهIELTS خود نگاهی‌ بیندازید.

همانطور که اشاره شد شما این قضیه را هنگامی متوجه خواهید شد که برای پیدا کردن کار ۱۰ جا می‌روید برای مصاحبه و علی‌رغم اینکه در کارتان حرفه‌ای هستید چون نمی توانید به قول خودمان به یارو حالی‌ کنید و نمی توانید خوب ارتباط برقرا کنید کار را به شما نمیدهند. IELTS 6 یعنی‌ زبان شما ضعیف هست. باور کنید.

لذا شما حتما باید ابتدا برنامه‌ریزی منظمی را برای گرفتن نمره ۶ در امتحان IELTS که بتوانید پروسه‌ای مهاجرت را شروع کنید و سپس تقویت زبان خود (در حد بسیار عالی‌ - مثلا حداقل نمره ۷ در IELTS) در طول مدت انتظار برای اخذ ویزا انجام دهید.

مد نظر داشته باشید که یک سری از مشاغل (مانند پزشکان، متخصصین و پرستاران) از ابتدای کار باید IELTS 7 داشته باشند.

معمولا اگر شما روزی حداقل ۲ ساعت تمرین داشته باشید و یک استاد خیلی‌ خوب زبان شما را هدایت کند ۱ سال طول خواهد کشید تا شما نمره ۶ در امتحان IELTS بگیرید. این زمان اگر پایه شما قویتر باشد می تواند ۶ ماه هم باشد. در ضمن گول پایه قوی خود را نخورید. چند تن از موکلین بنده علی رغم اینکه زبان تدریس می کردند مجبور شدند چندین بار امتحان IELTS بدهند تا نمره لازم را کسب کنند.

از جمله اشتباهاتی که بسیاری از افراد انجام میدهند این است که به محض اینکه نمره لازم را در امتحان ILETS میگیرند نفس راحتی‌ کشیده و زبان را کاملا رها می کنند. غافل از اینکه زبان بسیار فرار است. معمولا هم بر خلاف قول یک ساله مشاور محترم پروسه‌ای گرفتن ویزا (اگر همه کارها را به موقع و منظم انجام دهید) ۲ سال طول می‌کشد و در این مدت شما اگر به صورت منظم برای تقویت زبانتان برنامه ریزی انجام نداده باشید بعد از آمدن به استرالیا دچار مشکل خواهید شد.

در ضمن اگر به شما گفتند که بدون مدرک آیلتس پرونده شما را به DIAC میفرستیم و شما ۶ ماه بعد مدرک IELTS خود را بیاورید بدانید‌ که بزرگترین ظلم را در حق شما انجام داده اند. چون حتا اگر به شما اصطلاحا File Number هم بدهند هیچ گونه اعتباری ندارد. لازم به ذکر است گرفتن File Number تنها ۲ شرط دارد:

۱- تکمیل کردن فرم مربوطه و امضا آن

۲- پرداخت هزینه مربوطه.

هنگامی که شما این ۲ کار را انجام دهید حتا اگر تمام مدارک شما هم ناقص باشد به شما یک File Number میدهند ولی‌ بعد از ۱ سال نامه‌ای دریافت خواهید کرد که به علت عدم ارائه نمره IELTS مورد نیاز که جزو قانون می‌باشد پرونده شما اصطلاحا Refuse گردیده و پول شما هم در جیب حضرت DIAC رفته و غیر قابل بازگشت است. برای اینکه بهتر این قضیه‌ را متوجه شوید فرض کنید یک نامه وارد دبیر خانه یک اداره میشود. این نامه حتما شماره نامه خواهد خورد اما شاید اصلا مطالب نامه مربوط به یک اداره دیگر باشد. لذا شما به File Number به چشم یک شماره نامه بنگرید و نه بیش.

تنها تفاوت این است که در دبیرخانه اگر نامه غیر مربوط باشد نامه را معمولا همان زمان بررسی کرده و برمیگردانند ولی‌ DIAC پول شما را باز نخواهد گردند.

گام پنجم: آماده سازی مدارک

شما در ۲ مرحله به مدارک نیز دارید.

۱. هنگامی که مدارک تحصیلی‌ و سوابق کاری خود را آماده ارسال به موسسه برسی‌ مدارک مربوطه می‌نمایید

و،

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

۲. هنگامی که مدارک تکمیلی (که شامل مدارک قید شده در بند ۱ نیز می‌باشد) را به اداره مهاجرت ارسال می‌نمایید.

شما حداقل باید ۲ سرّی از مدارک خود ترجمه کنید. یک سرّی معمولا به اداره موسسه برسی‌ مدارک فرستاده میشود و یک سرّی هم باید نهایتان همراه شما باشد.

خوشبختانه از زمانی‌ که DIAC به صورت Online اقدام به پذیرش درخواست‌ها کرده است شما میتوانید همه مدارک را به صورت اسکن شده ارائه دهید. (البته اسکن کردن مدارک هم قوانین خاص خود را دارد).

اما ما اکیداً توصیه می‌کنیم که شما حداقل یک سرّی از اصل مدارک را داشته باشید تا اگر احیانا مسئول پرونده شما آن مدرک را درخواست کرد شما بتوانید سریعاً اصل مدرک را برای CO ارسال نمایید.

در ترجمه کردن مدارک هم دقت نمایید مخصوصا تاریخها. حتما از یک دارالترجمه مطمئن استفاده نمایید و از مترجم بخواهید قبل از ترجمه نهائی و ارسال به دادگستری و وزارت امور خارجه یک چک پرینت به شما بدهد و شما همه چیز را به دقت مطالعه نمایید. ترجمه اشتباه میتواند بسیار به ضرر شما باشد.

برای ارسال مدارک حتما از پست DHL و یا TNT استفاده نمایید.

حتما یک زونکن و یا پوشه داشته باشید که تمامی‌ مدارک مربوط به این پروسه‌ را درون آن قرار دهید. همچنین از تمامی‌ مدارک خود یک اسکن تهیه کنید تا در صورت نیز به راحتی‌ قابل دسترس باشند.

هر موسسه بررسی مدارک فرمهای خاص خود را دارد که حتما باید با دقت فرم های به روز شده آن موسسه را تکمیل نمایید. برای تسریع در برسی‌ مدارک ACS/vetassess/TRA ابتدا از شما می خواهند که به صورت online فرم مربوطه را تکمیل نمایید و سپس فرم امضا شده را به همراه بقیه مدارک برای آنها ارسال کنید.

هنگامی که جواب مثبت بررسی مدرکتان را از موسسه مربوطه دریافت کردید باید Application خود را بصورت آنلاین ارسال نمایید.

بحث در مورد چگونگی ارسال مدارک برای موسسه بررسی کننده مدارک و سپس DIAC بسیار تخصصی تر از موضوع این نوشته می باشد و به شما توصیه می کنیم حتما از یک مشاور با تجربه مورد تایید MARA و یا حداقل از فاروم های اینترنتی مختلفی که در حال حاضر موجود هستند کمک بگیرید. (البته باید مد نظر داشته باشید که حتی شرایط و قوانین موسسات مختلف بررسی مدارک نیز می توانند هر از گاهی تغییر کنند و لذا باید از به روز بودن اطلاعات موجود دراین فاروم ها اطمینان حاصل نمایید.)

دوستان عزیز بنده یک مشاور مهاجرت (یا به اصطلاح غلطی که در ایران رایج شده وکیل مهاجرتی) می باشم. به نفع بنده هست که شما بخواهید پروسه مهاجرت خود را شروع کنید چراکه این احتمال وجود دارد که بنده را به عنوان مشاور (و یا وکیل) خود انتخاب نمایید و این قضیه برای بنده هرچند دردسرهای خاص خود را دارد اما سود هم خواهد داشت. اما بنده به عنوان یک مشاور (وکیل) مهاجرت که با سرد و گرم مهاجرت و کار و زندگی در استرالیا آشنا هستم (بر خلاف برخی که تا به حال استرالیا را اصلا ندیده اند و تمام اطلاعاتشان بر اساس اخبار اینترنتی است) از شما عزیزان دوستانه تقاضا دارم قبل از اتخاذ هر تصمیمی در زندگی (چه در امور مهاجرت و چه در هر زمینه دیگری) ابتدا خوب فکر کنید و تمام جوانب آن را در نظر بگیرید که خدای نکرده زندگی شما با بحران و مشکل مواجه نگردد. بنده قصد ترساندن شما را ندارم و تنها تاکید بنده اتخاذ تصمیم با چشمانی باز است.

شاد و پیروز باشید

لطفا جهت بررسی شرایط خود رزومه خود را (طبق این رزومه) به آدرس ایمیل ir2aus@yahoo.com.au ارسال نمایید.

اسماعیل لطف الهی

مشاور (وکیل) رسمی مهاجرت

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت استرالیا از طریق تخصص
29 فروردين 1395 ساعت 7:28 | بازدید : 49 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

مهاجرت استرالیا از طریق تخصص

پرسش شده توسط : محمود در تاریخ : چهارشنبه 9 دی 1394

درود

من 33 سالمه و کارشناسی کامپیوترم رو در سال 1384 از دانشگاه آزاد تهران گرفتم. نمره آیلتس من 7 هستش ( در چهار مهارت بالای 6 هست ). سابقه کار با بیمه تامین اجتماعی 8 سال دارم. و حدود 90 میلیون تومان هم سرمایه دارم

سوال من از خدمتتون این هستش که

- آیا من شرایط مهاجرت به استرالیا را دارم ؟

- در صورت واجد شرایط بودنم برای مهاجرت به استرالیا از چه کلاسی ( ساب کلاس ) استفاده کنم برام بهتره؟ منظورم اینه که بعد از مهاجرت به استرالیا از شرایط بهتری برخوردار خواهم شد.

- توی یه بخشی از سایت خوندم که موسسه شما بعد از مهاجرت به استرالیا هم یه سری خدمات ارائه میده ( خدمات پس از ویزای استرالیا است یا بعد از مهاجرت به استرالیا ؟)

 

من فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا رو هم تکمیل کردم. اگر ممکنه زودتر جوابش رو ارسال کنید.

با تشکر از زمانی که برای پاسخگویی به سوالات صرف میکنید.

پاسخ :

 

با سلام

دوست عزیز با توجه شرایطی که شما دارید (اعم از شرایط سنی و رشته تحصیلی و مدرک آیلتس و سابقه کار) باید به شما بگویم که شرایطمهاجرت به استرالیا را دارید و باید برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص خود یا همان ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنید .اگر بخواهیم شرایط شما را به طور کلی ارزیابی کنم باید بگویم شما در امتیاز بندی اسکیل ورکر استرالیا ، 25 امتیاز از سن خود می گیرید و از مدرکتان چون از دانشکاه درجه یک (سکشن 1) است 15 امتیاز می گیرید و از سابقه کار خود 10 امتیاز می گیرید( چون سازمان کامپیوتر استرالیا همواره بخشی از سابقه کار را نادیده می گیرد) .پس شما بدون مدرک آیلتس 50 امتیازی هستید .اگر آیلتس شما 7 ایچ اسکیل باشد یعنی در چهار مهارت نمره شما 7 باشد و کمتر نباشد می توانید با گرفتن 10 امتیاز از مدرک زبان ، 60 امتیازی شوید و برای ساب کلاس 189 و اقامت دائم استرالیا اقدام کنید ولی اگر آیلتس شما اورال 7 باشد (یعنی همه ی نمره ها بالاتر از 6 باشد و در عین حال نمره ی کمتر از 7 داشته باشید و میانگین نمرات شما در چهار مهارت 7 باشد) آیلتس اورال 7 شما معادل آیلتس 6 ایچ اسکیل است و 0 امتیاز دارد در این صورت شما با داشتن 50 امتیاز می توانید برای اقامت موقت و ساب کلاس 489 اقدام کنید. ولی توصیه من به شما این است که سعی کنید زبان خود را تقویت کنید و به آیلتس 7 ایچ اسکیل برسید و برای ساب کلاس 189 و اقامت دائم استرالیا که بهترین نوع ویزای استرالیا و به صرفه ترین  نوع ویزا است اقدام کنید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نکاتی راجع به مهاجرت با استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

مهاجرت استرالیا ، پرسش و پاسخ

در این مطلب برخی از مهمترین پرسشهایی که در 3 ماه گذشته از طرف متقاضیان ویزای اسکیل ورکر استرالیا با این موسسه مطرح گردیده است مشاهده مینمایید. در صورتی که پس از مطالعه این صفحه پاسخ خود را دریافت نکردید قبل از ارسال پرسش خود از طریق فرم مشاوره ابتدا موضوع مورد نظر خود را در سایت ( از طریق کادر جستجو ) جستجو نمایید و چنانچه پاسخ خود را یافت نکردید، سپس نسبت به ارسال پرسش اقدام نمایید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


هزینه زندگی در استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 46 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
  • استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیا پس از روسیه٬کانادا٬چین٬ایالات متحده و برزیل است با وجود اين جمعیت استرالیا زیاد نیست و حدود 22 میلیون نفر می باشد.

    استرالیا نواحی بسیار حاصل خیزی داردو بيش از 75 درصد توليدات کشاورزِي و دامي استرالیا به تمامي دنيا صادر می شود. استراليا جزو کشورهاي پيشرفته صنعتي دنيا محسوب مي شود.

    استرالیا دارای تنوع شکل های مختلف زندگی است که در هیچ جای دنیا دیده نمی شود. بزرگ ترین جاذبه برای مهاجرت به استرالیا برای بسیاری، آب و هوای معتدل و شیوه ی زندگی در این کشور است. استرالیا متشکل از مردم بومی و مهاجرین از کشورهای مختلف دنیا می باشد. مردان استراليايي كه طي سالهاي اخير به دنيا آمده اند مي توانند به متوسط عمر 77 سال اميدوار باشند. اميد زندگي براي زن ها 82 سال مي باشد. استراليا ازلحاظ اميد به زندگي، پنجمين كشور جهان است. استراليا براي سال های متمادي، مهاجران را با هر مليتي و از هركجاي جهان به خود جذب نموده است و بر انتخاب افرادي تاكيد دارد كه توانايي هايشان بتواند نقشي در توسعه استراليا داشته باشد. اگرچه مهاجرت به استرالیا در سالهای نه چندان دور کار چندان دشواری نبود، اما افزایش تقاضای فاحش برای مهاجرت به استرالیا در سالهای اخیر، مهاجرت به این کشور را سخت تر کرده است. برای مهاجرت کاری به استرالیا باید ابتدا مطمئن شوید که حرفه خود را در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور میابید.

    هزینه های زندگی در کشور استرالیا :

    استرالیا کشوری است که از مجموعه کشورهای مشترک المنافع تشکلیل شده و دارای حکومت پادشاهی مشروطه میباشد . بالاترین مقام سلطنتی بریتانیای کبیریعنی ملکه الیزابت دومملکه این کشور نیز به حساب می‌آید. جانشین ملکه در این کشور فرماندار کل استرالیااست که وی نیز به نوبه خود فرمانداران ایالت های این کشور را تعیین می‌کند. هرچند فرماندار کل بر طبق قانون اساسی، از اختیارات فراوانی برخوردار است اما در عمل شخص اجرایی اول در استرالیا نخست وزیراست که طی یک فرایند دموکراتیک انتخاب می‌شود و دولت را تشکیلمی‌دهد.

    کیفیت زندگی ساکنین استرالیا بعنوان بهترین نوع زندگی در دنیا تعیین گردیده استو به همین دلیل معمولا هزینه زندگی در این کشور جز کشورهایی میباشد که هزینه بالایی دارند . البته برای کسانی که در استرالیا کار میکنند این مسئله زیاد محسوس نمیباشد چون درآمد نیز به نسبت سایر کشورها بالاتر میباشد، ولی برای دانشجویان این مسئله مهمی میباشد به خصوص در ابتدای ورود به کشور استرالیا که هنوز شغلی نیز ندارند.

    نرخ بیکاری در این کشور حدود 5.1بوده در حالیکه این عدد در آمریکا 9.8 % و در ایران 14.6 % می باشدمحیطهای تمیز و سرسبز ، دانشگاههای تراز اول دنیا با شرایط آسان برای ورود ٬دسترسی به انواع مواد غذایی منحصر به فرد با کیفیت بالا ، دسترسی به خدمات درمانی رایگان و بسیاری نکات مثبت دیگر این کشور را به یک محیط جذاب برای زندگی و هدف اول مهاجرین تبدیل کرده است. طی آمار سازمان ملل که هر ساله منتشر می شود ، شهرهای ملبورن ، پرت ، آدلاید و سیدنی جزو 10 شهر برتر دنیا برای زندگی معرفی شده اند.

    هزینه های زندگی در استرالیا :

     بطور کلی هزينه ها از يك ايالت به ايالت ديگر و حتی در مناطق مختلف يك ايالت متفاوت است و به ميزان زيادی به منطقه ای كه در آن زندگی می كنيد و شيوه زندگی شما بستگی دارد ، بعنوان مثال سیدنی دارای بالاترین هزینه های زندگی و آدلاید دارای کمترین می باشد. قيمت لوازم ضروری مثل غذا، نوشيدنی و لباس نسبتا پايين است ولی در مورد محصولات صنعتی چنين نيست، چرا كه بسياری از آنها از خارج از كشور وارد می شوند. قيمت خودروهای وارداتی از برخی كشورهای اروپای غربی و آمریکا گرانتر است .

     هزینه های زندگی در استرالیا را می توان بصورت زیر دسته بندی نمود: ( البته اینها هزینه های کلی هستند و  هزینه های دیگری مانند پوشاک ٬بهداشت و درمان و تفریح و سرگرمی نیز وجود دارد .)

    هزینه اجاره خانه : اجاره خانه در استرالیا بصورت هفته ای پرداخت می شود. خانه ها در استرالیا شامل یونیت یا آپارتمان و  ویلا / هاوس می باشد. اجاره خانه به عوامل مختلفی همچون موقعیت واحد در شهر٬تعداد خواب و نوع واحد بستگی دارد. بطور کلی خانه ها یا بصورت استودیو (بدون اتاق خواب) هستند که اجاره پایین تری دارد و یا دارای یک یا چند اتاق خواب می باشند. بطور متوسط خانه مورد نظر از 200 دلار تا 500 دلار در هفته میتوان اجازه نمود . همانطور که گفته شد رقم اجاره بستگی به شرایط و موقعیت خانه دارد.

    هزینه خوراک :  بطور متوسط هزینه غذایی در یک هفته برای یک زوج بین 100 تا 150 دلار می باشد.

    هزینه وسیله نقلیه : در استرالیا وضعیت وسایل نقلیه عمومی بسیار خوب است و براحتی  میتوان برای سفرهای درون شهری از آن استفاده نمود . وسایل نقلیه عمومی شامل اتوبوس ٬قطار شهری و تاکسی می باشد. بطور متوسط هزینه بلیط اتوبوس و قطار شهری بین 1 دلار و بیست سنت تا 3 دلار متغیر است . بنابراین این هزینه بین 50 تا 80 دلار در یک هفته میباشد .

    هزینه های شارژ : در استرالیا  هزینه آب و برق پایین است بطوریکه برخی از خانه ها دارای گاز نیستند و تمامی وسایل آن با برق کار می کند. بطور متوسط در ماه 100 تا 300 دلار هزینه برق و گاز و آب میباشد  . سیستم تلفن دارای هزینه اجاره ماهیانه حدودا 30 دلار است .

    با توجه به در نظر گرفتن این هزینه میتوان گفت که هزینه زندگی در استرالیا  هزینه ای بین 2000 تا 2500 دلار در ماه میباشد که در سال هزینه ای بالغ بر 20000 تا 25000  دلار میباشد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نکاتی پیرامون مهاجرت به استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

نکاتی پیرامون مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : پویا در تاریخ : دوشنبه 5 بهمن 1394

سلام. من 36 سال سن و مدرک فوق لیسانس مهندسی برق-الکترونیک دارم ولی زمینه کاری من حوزه کامپیوتر هست و 10 سال سابقه کار بعنوان مدیر IT دانشگاه رو دارم. یکسال هم بعنوان مهندس فنی صداوسیما بودم. تاکنون آزمون آیلتس نداده ام هرچند زبان انگلیسی نسبتا خوبی دارم و در کلاس های زبان هم شرکت میکنم. میخواستم بدونم:

1- با توجه به گفته های سایت شما و رشته و زمینه کاری من، چند امتیاز میتونم از مدرک و سابقه کارم اخذ کنم؟

2- شرط اقدام برای تشکیل پرونده مهاجرت امتیاز بالای 60 هست یا با امتیاز 55 و گرفتن مدرک آیلتس 6 هم میتونم از الان اقدام کنم؟!

3- آیا شما در زمینه گرفتن اسپانسر ایالتی برای متقاضیان خدماتی دارید؟

4- در صورت مهاجرت به استرالیا، آیا امکان رفت و آمد قانونی به ایران تا قبل از اتمام پنج سال لازم برای اخذ اقامت دائم استرالیا وجود دارد یا خیر؟ چون عده ای این کار را از طرف دولت ایران غیرقانونی میدانند!!

با تشکراز پاسخگویی تون

پاسخ :

 

با سلام

در جواب سوالات شما باید بگویم: برای مهاجرت به استرالیا حتما باید سابقه کاری شما مرتبط با مدرک تحصیلی باشد ولی یک استثنا وجود دارد و آن زمانی است که فرد سابقه کاری در زمینه ی کامپیوتر داشته باشد آن هم سابقه کار بالای 10 سال !(شبیه به شرایط شما) در این حالت شما تقریبا مانند یک دیپلمه با سابقه کار کامپیوتری بالا به حساب می آیید و پیرو سوال اولتان با توجه به آنچه گفته شد باید بگویم شما از مدرک خود 10 امتیاز می گیرید و نه 15 امتیاز! و از سابقه کار خود نیز 10 امتیاز می گیرید !(چون سازمان کامپیوتر استرالیا حتی در بهترین شرایط بخشی از سابقه کار را نا دیده می گیرد ) و احتمالا شما تنها از امتیاز 5 سال سابقه کار بهره مند می شوید که این امتیاز 10 است.پس روی هم رفته از سابقه کار و مدرک خود 20 امتیاز می گیرید و امتیاز سن شما نیز در سیستم امتیاز بندی استرالیا 25 است. شما بدون احتساب امتیاز مدرک زبان 45 امتیازی می شوید .برای تشکیل پرونده مهاجرتی و اقدام برای اخذ ویزای استرالیا(اسکیل ورکر)60 امتیاز باید داشته باشید تا بتوانید برایویزای 189 اقدام کنید ولی با 55 امتیاز نیز می توانید برای ویزای 190 اقدام کنید و حتی با گرفتن 50 امتیاز می توانید برای اقامت موقت و ویزای 489 نیز اقدام کنید. ولی شما در حال حاضر به 50 امتیاز هم نمی رسید و با گرفتن آیلتس 6 ایچ اسکیل هم نمی توانید اقدام کنید چون امتیاز آیلتس 6 در چهار مهارت(ایچ اسکیل) صفر است و شما همچنان 45 امتیازی باقی می مانید ولی اگر موفق به گرفتن آیلتس 7 در چهار مهارت شوید (7 در هر چهار مهارت و نه کمتر) می توانید با گرفتن 10 امتیاز از مدرک زبان ،55 امتیازی شوید و برای ویزای 190 و از طریق اسپانسر ایالتی اقدام کنید و موسه ما می تواند شما را در این حالت با گرفتن اسپانسرشیپ کمک کند. و در پاسخ به آخرین پرسش شما باید بگویم : در صورت مهاجرت شما به استرالیا از این طریق(اسکیل ورکر) ، چون مهاجرت شما کاملا قانونی است می توانید به ایران رفت و آمد کنید و این امر از نظر دولت جمهوری اسلامی به هیچ وجه غیر قانونی نمی باشد .ولی اگر بخواهید پاسپورت استرالیایی را در 5 سال اول بگیرید باید 3 سال اول را هر سال 9 ماه در خاک استرالیا باشید و 3 ماه می توانید مسافرت داشته باشید و سال چهارم را باید به طور کامل در خاک استرالیا باشید تا بتوانید پاسپورت استرالیایی دریافت کنید.توضیحات مربوط به هر کدام از ساب کلاس های 189 و 190 و 489 در سایت موجود می باشد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چرا مهاجرت به استرالیا ؟
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 45 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

جالب است که بدانید تقریبا نیمی از جعیت کشور استرالیا (47%) یا خارج از کشور استرالیا متولد شده‌اند و یا یکی از والدینشان خارجی هستند. همین آمار نشان دهنده میزان مهاجرپذیر بودن استرالیا است. ملبورن، سیدنی و پرث که از شهرهای بزرگ استرالیا هستند از نظر کیفیت و سطح رفاه زندگی جز بهترین شهرهای دنیا محسوب می‌شوند. مهاجرت به استرالیا به دلیل جذب نیروی کار متخصص و شرایط مناسب زندگی، مورد استقبال روز افزون ایرانیان بوده است. بهتر است که قبل از مهاجرت به استرالیا   در مورد شرایط زندگی در استرالیا اطلاعاتی را داشته باشید.

تهیه مسکن در استرالیا

تهیه مسکن در استرالیا اولین موضوعی است که ذهن مهاجران به استرالیا را درگیر خود می‌کند به خصوص برای خانواده‌های بزرگ پیدا کردن محل اقامت طولانی مدت امری مشکل می‌باشد. مهاجران می‌توانند از بنگاه معاملات ملکی که نمایندگی مالک را بر عهده دارد و یا به طور مستقیم از صاحبخانه، خانه‌ مورد نظر خود را اجاره کنند. توجه داشته باشید که خانه‌ای که اجاره می‌کنید حتما با سند کتبی بین مالک و مستاجر همراه باشد. شما در هر منطقه و یا ایالتی که حضور داشته باشید می‌توانید با مراجعه به مقامات دولتی اطلاعات مشاوره‌ای در مورد حقوق و مسئولیت‌هایتان رابه عنوان مستاجر را دریافت کنید. چنانچه پولی ازسنترلینک عمومی دریافت می‌کنید و یا درآمد پایینی دارید می‌توانید برای اجاره خانه‌های عمومی در استرالیا اقدام کنید.  DaelTa NeC  نوعی محل سکونت متعلق به دولت استرالیا است که به افراد کم درآمد اجاره داده می‌شود. زمان انتظار برای دریافت مسکن عمومی بستگی به گزینه‌هایی از جمله محل خانه، اندازه خانه، تعداد اعضاء خانواده و اولویت بودن شرایط شما به نسبت سایرین، دارد.   
 اطلاعات در مورد خرید خانه و آپارتمان در استرالیا علاوه بر اینکه در اینترنت موجود می‌باشد با مراجعه به دفاتر مشاور املاک نیز می‌تواند در اختیار شما قرار بگیرد. اگر برای اولین بار  قصد خرید خانه را دارید ممکن است واجد شرایط قانونی که مربوط به این دسته از افراد است شوید. در استرالیا معمولا در موقع خرید ملک مردم از وکیل یا فرد آشنا به قوانین ثبتی برای کنترل سند مالکیت و انجام مکاتبات خود استفاده می‌کنند. لازم به یادآوری است که تا زمانی که مفاد و شرایط قرارداد را به طور کامل متوجه نشده‌اید آن را امضاء نکنید.

هزینه تهیه غذا در استرالیا

اطلاعات به دست آمده در رابطه با هزینه مربوط به تهیه وعده‌های غذایی در یک هفته برای یک زوج بین 100 الی 150 دلار می‌باشد. امکانت خرید در شهرهای بزرگ استرلیا بسیار بالا می باشد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای زیادی در استرالیا وجود دارند، برخی از سوپرمارکت‌ها به صورت شبانه روزی در 7 روز هفته باز می‌باشند. سوپرمارکت‌های بزرگی به نام‌های Aldi، Coles، Woolworths در استرالیا وجود دارند وMyer ،David Jones از بزرگترین فروشگاه‌های استرالیا می‌باشند.

هزینه‌های مربوط به تهیه لباس در استرالیا

با در نظر گرفتن این موضوع که هیچ قانونی برای نوع پوشش مرم استرالیا وجود ندارد، در بسیاری از اماکن عمومی از جمله باشگاه‌ها، رستوران‌ها، ادارات و ... قوانینی را برای ورود افراد به این اماکن تعیین می‌کنند. بیشتر ساکنین استرالیا علاقه‌مند به لباس‌های مدرن هستند و با درنظر گرفتن شرایط حاکم بر پوشش جامعه نوع لباس خود را انتخاب می‌کنند. هزینه تهیه و خرید لباس در این کشور متغیر می‌باشد. مراکزی با نام‌های Big W، Big K-Mart و ... هستند که می‌توان با هزینه کم لباس مورد نظر خود را تهیه نمایید البته در جاهایی همچون Myer ،David Jones می‌توانید لباس‌هایی با برندهای معروف را نیز خریداری کنید.

هزینه تامین نیازهای اولیه در استرالیا از جمله: آب، برق، گاز و تلفن

پرداخت هزینه مربوط به برق٬ گاز، آب و تلفن در استرالیا نیز مثل سایر کشورها الزامی می‌باشد. البته هزینه آب در این کشور بسیار پایین است. معمولا هزینه‌ها هر دو ماه یکبار به صورت قبض برای افراد ارسال می‌گردد، البته بعضی از خانه‌ها دارای گاز نیستد و تمامی وسایل با برق کار می‌کند. به صورت میانگین هر خانواده در ماه 60 الی 90 دلار هزینه مربوط به برق و گاز دارد. سیستم مالکیت تلفن دارای هزینه اجاره ماهیانه 30 دلار بوده و علاوه بر آن برای هر اتصال تلفن مبلغ 20 سنت باید پرداخت کنید.

شرایط مربوط به وسیله نقیله در استرالیا

شما می‌توانید برای رفت و آمد به راحتی از وسایل نقلیه عمومی که شامل شامل اتوبوس ٬ قطار شهری و تاکسی می‌باشد، استفاده نمایید زیرا وضعیت وسایل نقلیه عمومی در این کشور خوب است. چنانچه از وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌کنید می‌بایست توسط دستگاه‌های صدور بلیط در مکان ایستگاه‌های اتوبوس یا قطار بلیط تهیه کنید. معمولا بلیط‌های صادر شده دارای مدت زمان اعتبار بوده. به طور متوسط هزینه بلیط اتوبوس و قطار شهری بین 1 الی 3 دلار متغیر می‌باشد که البته به مسیر رفت و آمد وابسته می‌باشد. چنانچه در نظر دارید از ماشین شخصی خود استفاده نمایید بایستی توجه داشته باشید که مخارج ماشین شامل بنزین٬ هزینه سرویس ماشین٬ بیمه و .. در هفته بین 70 الی 80 دلار می‌باشد.
البته تمامی این هزینه‌ها کلی بوده و به طور قطع  هزینه‌های دیگری مانند بهداشت، درمان، تفریح، سرگرمی و ... نیز در کشور استرالیا وجود خواهد داشت.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلایل مهاجرت به استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 49 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

دلایل مهاجرت به استرالیا

دستیابی به شغل دلخواه با درآمد مناسب و برخورداری از رفاه بیشتر در زندگی از جمله عوامل اصلی مهاجرت است و استرالیا با رشد اقتصادی قابل توجه ، برخورداری از خدمات درمانی ، بیمه و تامین اجتماعی مناسب و بازار کاری پویا هر ساله پذیرای حدود یکصد هزار مهاجر است. در زیر عوامل و علل مهاجرت به استرالیا را به اختصار توضیح خواهیم داد.

اقتصاد استرالیا

- استرالیا کشوری توسعـه یافته با اقتصادی متکی بر بازرگانی و کشاورزی است.

- استراليا یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه و انرژی ( زغال سنگ ) جهان است.  افزايش قابل توجه تقاضاي مواد خام توسط كشورهايی همچون چين و هند، به صعود درآمدهاي استرالیا منجر شده و رشد اقتصادي آن را در سال هاي اخير به طرز كم سابقه اي تقويت كرده است.

- استرالیا بزرگترین صادرکننده سنگ آهن و پشم و صاحب بزرگترین شرکت معدنی «بي .اچ. پي بيليتون» دنیاست.

- تحولات اقتصادی آمريكا در سالهای اخیر تاثيرات بسیار زیادی بر اقتصاد استرالیا داشته است و ايالات متحده به عنوان يك واردكننده بزرگ مواد خام، تجارت عظيمي با کشور استراليا دارد.

- رشد توليد فولاد جهان به واسطه تقاضاي چين و نياز بالا به دو ماده اوليه اين صنعت ( سنگ آهن و زغال کک ) را سبب شده و استراليا به عنوان بزرگ ترين توليدكننده اين دو ماده، بيش ترين درآمد را در ميان كالاهاي ديگر، از اين دو كسب مي كند.

- طلا یکی دیگر از مهمترین منابع صادراتی استرالیا است.

موارد فوق تنها بخشی از توانای های اقتصادی استرالیا است و با توجه به سایر ظرفیتهای اقتصادی استرالیا ، کارشناسان چشم انداز روشنی را برای اقتصاد استرالیا در سالهای آتی متصورند.

رفاه و سطح زندگی در استرالیا

بسیاری از شهرهای استرالیا جزو بهترین شهرهای دنیا میباشند. به گزارش اکونومیست و در سال 2008 شهرهای ملبورن، پرت، آدلاید و سیدنی ( دوم، چهارم، هفتم و نهم ) جزو بهترین و قابل زندگی ترین ( از نظر رفاه ) شهرهای جهان میباشند.

برخورداری شهروندان استرالیا از خدمات درمانی، بیمه و تامین اجتماعی مناسب از جمله موارد موثر در تعیین میزان رفاه زندگی محسوب میشود.

آزادی ادیان

در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد است و هر کس می‌تواند آئینهای ویژه دینی خود را بدون محدودیت آزادانه پیگیری کند.

بازار کار در استرالیا

استرالیا یک کشور در حال توسعه است و با توجه به وسعت و جمعیت کمی که دارد از بازار کار بسیار قوی برخوردار است.

یکی از امکانات بسیار مطلوب برای مهاجرت به استرالیا، جذب نیروی متخصص از میان مهاجرین می‌باشد و به همین دلیل است که افراد متخصص و دارای سابقه کار به راحتی می‌توانند شرایط زندگی خود را با مهاجرت به استرالیا تغییر داده و در کشوری با شرایط اقتصادی بهتر زندگی کنند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شرایط مهاجرت به استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 51 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
گام اول: آیا استرالیا به شغل شما نیاز دارد؟

مهمترین فاکتوری که معمولا افراد برای مهاجرت مد نظر دارند برخورداری از یک زندگی مرفه تر نسبت به زندگی فعلی شان است. حالا در هر نقطه این کره خاکی که باشید. مهم این است که مقصد بعدی شما شرایط مطلوب تری را برای زندگی فراهم کند.

اگر قرار باشد مهاجرت (به هر دلیل) باعث تنزل کیفیت زندگی شما شود عملا کار عبثی خواهد بود.

از جمله مهمترین عواملی که کیفیت زندگی شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد داشتن شغل مناسب است. اگر شما نتوانید از لحاظ مالی زندگی خود را تامین کنید جنبه های دیگر زندگی شما هر چند هم بسیار مثبت، تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

زمانی‌ استرالیا حاضر بود برای گرفتن مهاجر هزینه سفر را نیز پرداخت کند و آمدن به استرالیا بسیار آسان بود اما در حال حاضر (و علی الخصوص بعد از فوریه۲۰۱۰ ) و با آمدن قوانین جدید شرایط برای مهاجران در مقایسه با حتی ۱ سال پیش بسیار سخت تر شده است.

مهاجرت به استرالیا

به نوعی استرالیا دیگر نیاز به هر مهاجری ندارد. فقط افرادی را می‌پذیرد که در استرالیا بتوانند شغل داشته باشند، زبانشان قوی باشد و از تجربه کاری خیلی‌ خوبی‌ برخوردار باشند. این یعنی حداقل ۳ سال سابقه کار تمام وقت مفید.

لذا حتی اگر شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (اططلاحا SOL) نیز باشد حتما از اینکه در زمینه کاری شما بازار نسبی کار خوب است اطمینان حاصل کنید.

بطور مثال مهندسین و متخصصین کشاورزی. بله این شغل در لیست مشاغل موجود است اما در زمینه کاری اصلا وضعیت کاری خوب نیست. ضمنا در برخی مشاغل داشتن زبان بسیار قوی الزامی است. مثلا حسابداری یا متخصص روابط عمومی. لذا باید بسیار در این زمینه واقع بین بود.

اگر شغل شما در لیست مشاغل موجود نیست عملا گرفتن ویزای دائم از طریق ویزای مهارت غیر ممکن است و شما یا باید به فکر یک کشور دیگر و یا یک نوع دیگر ویزا باشید.

گام دوم: آیا شما آمادگی لازم را برای شروع پروسه مهاجرت دارید؟

آمادگی فرهنگی‌

استرالیا و ایران از لحاظ فرهنگی‌ با هم تفاوتهای بسیاری دارند. موضوع اصلا این نیست که کدام بهتر است. هر کدام خوبی ها و بدی های خود را دارند. شما حتما باید در این زمینه مطالعاتی انجام دهید. هر چند نظر‌ها بسیار متفاوت خواهد بود. در اینجا چندین نکته ذکر میشود اما بدیهیست که فرهنگ مقوله ایی بسیار پیچیده می‌باشد که به چند نکته خلاصه نمی شود.

- قانون پذیری (راهنمایی و رانندگی، مالیات، حقوق زن و شوهر)

- مسائل دینی و مذهبی‌ (عقاید شما، همسر و فرزندانتان، آمیزش مصالحت آمیز با دیگر مذاهب، ...)

- تربیت فرزندان

- رفت و آمد‌های اجتماعی

- تحمل دوری عزیزان و غربت

آمادگی مالی

که در این زمینه در قسمت‌های بدی مفصل صحبت میشود.

آمادگی خانوادگی

- آیا شما تحمل دوری عزیزانتان را دارید؟

- وابستگی های شما به دوستان و فامیل چقدر است؟

اکیداً توصیه می‌کنیم تا وقتی‌ که بلیط هواپیمای خود را نگرفته اید در مورد برنامه ی‌ زندگیتان از جمله تصمیم برای مهاجرت به دوستان و آشنایان (حتی خیلی‌ نزدیک) چیزی نگویید. حتما با خانواده درجه یک خود مشورت کنید ولی فقط در حد نظرخواهی و با زیرکی. اگر از زمانیکه به قول معروف نه به بار است و نه به دار همه جا جار بزنید که قصد مهاجرت دارید و بعدا به هر دلیل این امر به سرانجام نرسد صحبت ها و حرف و حدیث های زیاد خواهید شنید.

ضمنا معمولا ما ایرانیها از لحاظ عاطفی بسیار وابسته هستیم. لازم نیست بدون ضرورت باعث نگرانی عزیزانتان (مخصوصا پدر و مادر مسن) شوید.

هنگامی که با مطالعه و تحقیق تمام جوانب کار را سنجیدید و به این نتیجه رسیدید که مهاجرت به نفع شماست آنگاه دنبال یک مشاور خوب باشید تا شما را در طی‌ مسیر همراهی کند. داشتن یک مشاور خوب پیمودن این مسیر را بسیار آسانتر می‌سازد. 6-7 ماه مانده به صدور ویزا زمینه را برای عزیزانی که شاید مهاجرت شما برایشان سخت باشد مهیا کنید تا ناگهان شوکه نشوند.

گام سوم: برسی‌ شرایط مورد نیاز.

۳ چیز بسیار مهم:

۱. سنّ: هر چند حداکثر سنّ ۴۵ سال می‌باشد اما برای به دست آوردن ۱۲۰ امتیاز شما باید ترجیحا زیر ۳۵ سال سنّ داشته باشید. واقعیت این است که استرالیا به نیروی کار جوان که حداقل ۲۰ سال کاری مفید پیش رو داشته باشد نیاز دارد.

۲. تحصیلات و حرفه: مهندسین، افراد فنی‌ حرفه‌ای (لوله کش گاز و آب - کاشی کار)، متخصصین و پرستاران. این افراد بیشترین شانس اخذ ویزای دائم را دارند.

(که البته چون سیستم پزشکی‌ ما اصطلاحا شرقی است بسیاری از پزشکان اگر هم از ۷ خوان رستم برای گرفتن ویزا به سلامت عبور کنند باز هم پیدا کردن کار برایشان سخت خواهد بود. این قضیه‌ در مورد متخصصین هم نسبتا صادق است و پرستاران هم حتما باید حداقل یک دوره ۶ ماهه بگزرانند).

۳. زبان: شما حتما باید زبانتان قوی باشد. خیلی‌ هم قوی. IELTS فقط یک امتحان است. شما باید بسیار فراتر از IELTS فکر کنید. بنده هر چقدر در این زمینه تاکید کنم باز هم کم تاکید کرده ام. هدف خود را بر این بگزارید که راحت بتوانید نمره ۷ را در امتحان IELTS بیاورید وگرنه در استرالیا با مشکل مواجه خواهید شد. اکثر افرادی که برای یافتن شغل به مرحله مصاحبه می رسند به علت عدم تسلط کافی در زبان موفق نمی گردند. هر چند شما حتما خواهید گفت شما حتما نفستان از جای گرم بلند می شود که می گویید IELT 7 اما باور کنید این یعنی حداقل.

۴. حداقل ۳ سال سابقه کار: مسلما شما در هر حرفه‌ای که باشید باید حداقل ۵ سال سابقه کار داشته باشید تا بتوانید ادعا کنید با مساعل و مشکلات مختلف در زمینه کاری تان آشنا هستید و از پس مسائل مختلف برآیید. هر چند در بوکلت شماره ۶ نوشته شده حداقل ۱ سال سابقه کار لازم دارید اما شما اگر نتوانید ۱۰ امتیاز سابقه کار را (که گرفتن آن داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار تمام وقت است) کسب کنید با مشکل کمبود امتیاز مواجه خواهید شد.

لذا همانطور که می‌بینید سیستم کلی‌ استرالیا به سمت جذب نیروهای نسبتا جوان و با تجربه که بتوانند حداقل به مدت 15 الی 20 سال خدمات خوبی‌ را (بعضا در جاهای دور افتاده استرالیا) ارائه دهند و از سطح زبان خوبی برخوردار باشند در حال حرکت است.

 

گام چهارم: برنامه ریزی

که شامل ۳ بعد مهم می‌باشد

· برنامه‌ریزی مالی

· برنامه ریزی زمانی‌

· برنامه‌ریزی برای تقویت زبان

 

· برنامه‌ریزی مالی

شاید یکی‌ از مهمترین مسائلی‌ که شما باید مّد نظر داشته باشید این است که آیا از لحاظ مالی توان مهاجرت دارید یا خیر. بنده خیلی‌ مختصر مفید هزینه هایی را که شما حتما باید در برنامه ریزی مالیتان قید کنید را در زیر آورده ام.

هزینه های اداره مهاجرت: ۲۵۰۰

هزینه های برسی‌ مدارک: بسته به حرفه شما ۳۵۰ تا ۱۵۰۰ دلار که ما اینجا ۵۰۰ دلار را در نظر میگیریم

هزینه های وکیل (در صورتیکه می‌خواهید از وکیل استفاده کنید): ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار

هزینه های بلیت هواپیما: به ازا هر نفر یک طرفه ۱۰۰۰ دلار

هزینه ۳ ماه اول زندگی ‌: تقریبا 5000 دلار به ازا هر نفر

خودتان حساب کنید با شرایط شما هزینه های شما چقدر خواهد بود. شما قابل از اینکه هر گونه اقدامی انجام دهید مطمئن شوید این مبلغ را در یک حساب پس انداز موجود دارید.

اشتباهی‌ که بسیاری از افراد میکنند این است که قبل از اینکه برنامه ریزی مالی انجام دهند با عجله و شتاب شروع می کنند و بعدا در وسط راه دچار مشکل می شوند. شما حتما باید از موجود بودن مبالغ مورد نیاز اطمینان داشته باشید.

· برنامه‌ریزی زمانی (زمانبندی)

دومین برنامه‌ریزی مربوط به زمان بندی پروسه مهاجرت است. متاسفانه بسیاری از افراد به راحتی‌ خام برخی از مشاورین و وکلای مهاجرت سودجو می شوند (که بعضا هم مشاورین بنام هستند) و مثلا به آنها گفته می شود خیالتان راحت چون ما در اداره مهاجرت یا در انجام مهندسین استرالیا یا مثلا در TRA آشنا داریم پرونده شما را جلو می اندازیم.

متاسفانه مردم این آب و خاک همیشه از میانبر خوششان آمده و به اندازه کافی به چگونگی انجام شدن کار و واقعی بودن ادعاهای مختلف توجه ندارند.

در شرایط فعلی برای ایرانی ها ‌ ۹۸% ویزاهای دائم حدود ۲ سال طول می کشد. بله شاید شما هم شخصی‌ را بشناسید که ۱۲ ماهه ویزا گرفته است ولی‌ شما حداقل ۲ سال زمان را لحاظ کنید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید تا اگر بعد از 18 ماه نیز هیچ اتفاقی‌ نیفتاد (که معمولا نمی افتد) زندگی‌ شما با بحران مواجه نشود.

مخصوصا اگر شما فرزندانی دارید که به مدرسه می روند ۲ سال را از ابتدای سال تحصیلی بعدی‌ در نظر بگیرید.

تازه ۲ سال با این فرض است که شما نمره IELTS مورد نیاز را آماده داشته باشید وگرنه باید مدت زمان لازم برای کسب نمره IELTS را نیز به این زمان بیفزایید.

· برنامه ریزی برای زبان

احتمالا دلتان نمی خواهد این بخش را بخوانید ولی بنده هرچقدر در مورد داشتن زبان قوی بگویم باز هم کم است. بسیاری از افراد گول امتحان آیلتس را می خورند. داشتن IELTS 6کمترین حد زبان است. اگر شما IELTS 6داشته باشید یعنی‌ زبان شما به زور قابل قبول است اما زیاد هم جالب نیست. در مکالمه مشکل خواهید داشت. نوشتنتان همراه با مشکل و غلط املاییست. اگر شک دارید به پشت کارنامهIELTS خود نگاهی‌ بیندازید.

همانطور که اشاره شد شما این قضیه را هنگامی متوجه خواهید شد که برای پیدا کردن کار ۱۰ جا می‌روید برای مصاحبه و علی‌رغم اینکه در کارتان حرفه‌ای هستید چون نمی توانید به قول خودمان به یارو حالی‌ کنید و نمی توانید خوب ارتباط برقرا کنید کار را به شما نمیدهند. IELTS 6 یعنی‌ زبان شما ضعیف هست. باور کنید.

لذا شما حتما باید ابتدا برنامه‌ریزی منظمی را برای گرفتن نمره ۶ در امتحان IELTS که بتوانید پروسه‌ای مهاجرت را شروع کنید و سپس تقویت زبان خود (در حد بسیار عالی‌ - مثلا حداقل نمره ۷ در IELTS) در طول مدت انتظار برای اخذ ویزا انجام دهید.

مد نظر داشته باشید که یک سری از مشاغل (مانند پزشکان، متخصصین و پرستاران) از ابتدای کار باید IELTS 7 داشته باشند.

معمولا اگر شما روزی حداقل ۲ ساعت تمرین داشته باشید و یک استاد خیلی‌ خوب زبان شما را هدایت کند ۱ سال طول خواهد کشید تا شما نمره ۶ در امتحان IELTS بگیرید. این زمان اگر پایه شما قویتر باشد می تواند ۶ ماه هم باشد. در ضمن گول پایه قوی خود را نخورید. چند تن از موکلین بنده علی رغم اینکه زبان تدریس می کردند مجبور شدند چندین بار امتحان IELTS بدهند تا نمره لازم را کسب کنند.

از جمله اشتباهاتی که بسیاری از افراد انجام میدهند این است که به محض اینکه نمره لازم را در امتحان ILETS میگیرند نفس راحتی‌ کشیده و زبان را کاملا رها می کنند. غافل از اینکه زبان بسیار فرار است. معمولا هم بر خلاف قول یک ساله مشاور محترم پروسه‌ای گرفتن ویزا (اگر همه کارها را به موقع و منظم انجام دهید) ۲ سال طول می‌کشد و در این مدت شما اگر به صورت منظم برای تقویت زبانتان برنامه ریزی انجام نداده باشید بعد از آمدن به استرالیا دچار مشکل خواهید شد.

در ضمن اگر به شما گفتند که بدون مدرک آیلتس پرونده شما را به DIAC میفرستیم و شما ۶ ماه بعد مدرک IELTS خود را بیاورید بدانید‌ که بزرگترین ظلم را در حق شما انجام داده اند. چون حتا اگر به شما اصطلاحا File Number هم بدهند هیچ گونه اعتباری ندارد. لازم به ذکر است گرفتن File Number تنها ۲ شرط دارد:

۱- تکمیل کردن فرم مربوطه و امضا آن

۲- پرداخت هزینه مربوطه.

هنگامی که شما این ۲ کار را انجام دهید حتا اگر تمام مدارک شما هم ناقص باشد به شما یک File Number میدهند ولی‌ بعد از ۱ سال نامه‌ای دریافت خواهید کرد که به علت عدم ارائه نمره IELTS مورد نیاز که جزو قانون می‌باشد پرونده شما اصطلاحا Refuse گردیده و پول شما هم در جیب حضرت DIAC رفته و غیر قابل بازگشت است. برای اینکه بهتر این قضیه‌ را متوجه شوید فرض کنید یک نامه وارد دبیر خانه یک اداره میشود. این نامه حتما شماره نامه خواهد خورد اما شاید اصلا مطالب نامه مربوط به یک اداره دیگر باشد. لذا شما به File Number به چشم یک شماره نامه بنگرید و نه بیش.

تنها تفاوت این است که در دبیرخانه اگر نامه غیر مربوط باشد نامه را معمولا همان زمان بررسی کرده و برمیگردانند ولی‌ DIAC پول شما را باز نخواهد گردند.

گام پنجم: آماده سازی مدارک

شما در ۲ مرحله به مدارک نیز دارید.

۱. هنگامی که مدارک تحصیلی‌ و سوابق کاری خود را آماده ارسال به موسسه برسی‌ مدارک مربوطه می‌نمایید

و،

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

۲. هنگامی که مدارک تکمیلی (که شامل مدارک قید شده در بند ۱ نیز می‌باشد) را به اداره مهاجرت ارسال می‌نمایید.

شما حداقل باید ۲ سرّی از مدارک خود ترجمه کنید. یک سرّی معمولا به اداره موسسه برسی‌ مدارک فرستاده میشود و یک سرّی هم باید نهایتان همراه شما باشد.

خوشبختانه از زمانی‌ که DIAC به صورت Online اقدام به پذیرش درخواست‌ها کرده است شما میتوانید همه مدارک را به صورت اسکن شده ارائه دهید. (البته اسکن کردن مدارک هم قوانین خاص خود را دارد).

اما ما اکیداً توصیه می‌کنیم که شما حداقل یک سرّی از اصل مدارک را داشته باشید تا اگر احیانا مسئول پرونده شما آن مدرک را درخواست کرد شما بتوانید سریعاً اصل مدرک را برای CO ارسال نمایید.

در ترجمه کردن مدارک هم دقت نمایید مخصوصا تاریخها. حتما از یک دارالترجمه مطمئن استفاده نمایید و از مترجم بخواهید قبل از ترجمه نهائی و ارسال به دادگستری و وزارت امور خارجه یک چک پرینت به شما بدهد و شما همه چیز را به دقت مطالعه نمایید. ترجمه اشتباه میتواند بسیار به ضرر شما باشد.

برای ارسال مدارک حتما از پست DHL و یا TNT استفاده نمایید.

حتما یک زونکن و یا پوشه داشته باشید که تمامی‌ مدارک مربوط به این پروسه‌ را درون آن قرار دهید. همچنین از تمامی‌ مدارک خود یک اسکن تهیه کنید تا در صورت نیز به راحتی‌ قابل دسترس باشند.

هر موسسه بررسی مدارک فرمهای خاص خود را دارد که حتما باید با دقت فرم های به روز شده آن موسسه را تکمیل نمایید. برای تسریع در برسی‌ مدارک ACS/vetassess/TRA ابتدا از شما می خواهند که به صورت online فرم مربوطه را تکمیل نمایید و سپس فرم امضا شده را به همراه بقیه مدارک برای آنها ارسال کنید.

هنگامی که جواب مثبت بررسی مدرکتان را از موسسه مربوطه دریافت کردید باید Application خود را بصورت آنلاین ارسال نمایید.

بحث در مورد چگونگی ارسال مدارک برای موسسه بررسی کننده مدارک و سپس DIAC بسیار تخصصی تر از موضوع این نوشته می باشد و به شما توصیه می کنیم حتما از یک مشاور با تجربه مورد تایید MARA و یا حداقل از فاروم های اینترنتی مختلفی که در حال حاضر موجود هستند کمک بگیرید. (البته باید مد نظر داشته باشید که حتی شرایط و قوانین موسسات مختلف بررسی مدارک نیز می توانند هر از گاهی تغییر کنند و لذا باید از به روز بودن اطلاعات موجود دراین فاروم ها اطمینان حاصل نمایید.)

دوستان عزیز بنده یک مشاور مهاجرت (یا به اصطلاح غلطی که در ایران رایج شده وکیل مهاجرتی) می باشم. به نفع بنده هست که شما بخواهید پروسه مهاجرت خود را شروع کنید چراکه این احتمال وجود دارد که بنده را به عنوان مشاور (و یا وکیل) خود انتخاب نمایید و این قضیه برای بنده هرچند دردسرهای خاص خود را دارد اما سود هم خواهد داشت. اما بنده به عنوان یک مشاور (وکیل) مهاجرت که با سرد و گرم مهاجرت و کار و زندگی در استرالیا آشنا هستم (بر خلاف برخی که تا به حال استرالیا را اصلا ندیده اند و تمام اطلاعاتشان بر اساس اخبار اینترنتی است) از شما عزیزان دوستانه تقاضا دارم قبل از اتخاذ هر تصمیمی در زندگی (چه در امور مهاجرت و چه در هر زمینه دیگری) ابتدا خوب فکر کنید و تمام جوانب آن را در نظر بگیرید که خدای نکرده زندگی شما با بحران و مشکل مواجه نگردد. بنده قصد ترساندن شما را ندارم و تنها تاکید بنده اتخاذ تصمیم با چشمانی باز است.

شاد و پیروز باشید

لطفا جهت بررسی شرایط خود رزومه خود را (طبق این رزومه) به آدرس ایمیل ir2aus@yahoo.com.au ارسال نمایید.

اسماعیل لطف الهی

مشاور (وکیل) رسمی مهاجرت

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت استرالیا از طریق تخصص
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 51 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

مهاجرت استرالیا از طریق تخصص

پرسش شده توسط : محمود در تاریخ : چهارشنبه 9 دی 1394

درود

من 33 سالمه و کارشناسی کامپیوترم رو در سال 1384 از دانشگاه آزاد تهران گرفتم. نمره آیلتس من 7 هستش ( در چهار مهارت بالای 6 هست ). سابقه کار با بیمه تامین اجتماعی 8 سال دارم. و حدود 90 میلیون تومان هم سرمایه دارم

سوال من از خدمتتون این هستش که

- آیا من شرایط مهاجرت به استرالیا را دارم ؟

- در صورت واجد شرایط بودنم برای مهاجرت به استرالیا از چه کلاسی ( ساب کلاس ) استفاده کنم برام بهتره؟ منظورم اینه که بعد از مهاجرت به استرالیا از شرایط بهتری برخوردار خواهم شد.

- توی یه بخشی از سایت خوندم که موسسه شما بعد از مهاجرت به استرالیا هم یه سری خدمات ارائه میده ( خدمات پس از ویزای استرالیا است یا بعد از مهاجرت به استرالیا ؟)

 

من فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا رو هم تکمیل کردم. اگر ممکنه زودتر جوابش رو ارسال کنید.

با تشکر از زمانی که برای پاسخگویی به سوالات صرف میکنید.

پاسخ :

 

با سلام

دوست عزیز با توجه شرایطی که شما دارید (اعم از شرایط سنی و رشته تحصیلی و مدرک آیلتس و سابقه کار) باید به شما بگویم که شرایطمهاجرت به استرالیا را دارید و باید برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص خود یا همان ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنید .اگر بخواهیم شرایط شما را به طور کلی ارزیابی کنم باید بگویم شما در امتیاز بندی اسکیل ورکر استرالیا ، 25 امتیاز از سن خود می گیرید و از مدرکتان چون از دانشکاه درجه یک (سکشن 1) است 15 امتیاز می گیرید و از سابقه کار خود 10 امتیاز می گیرید( چون سازمان کامپیوتر استرالیا همواره بخشی از سابقه کار را نادیده می گیرد) .پس شما بدون مدرک آیلتس 50 امتیازی هستید .اگر آیلتس شما 7 ایچ اسکیل باشد یعنی در چهار مهارت نمره شما 7 باشد و کمتر نباشد می توانید با گرفتن 10 امتیاز از مدرک زبان ، 60 امتیازی شوید و برای ساب کلاس 189 و اقامت دائم استرالیا اقدام کنید ولی اگر آیلتس شما اورال 7 باشد (یعنی همه ی نمره ها بالاتر از 6 باشد و در عین حال نمره ی کمتر از 7 داشته باشید و میانگین نمرات شما در چهار مهارت 7 باشد) آیلتس اورال 7 شما معادل آیلتس 6 ایچ اسکیل است و 0 امتیاز دارد در این صورت شما با داشتن 50 امتیاز می توانید برای اقامت موقت و ساب کلاس 489 اقدام کنید. ولی توصیه من به شما این است که سعی کنید زبان خود را تقویت کنید و به آیلتس 7 ایچ اسکیل برسید و برای ساب کلاس 189 و اقامت دائم استرالیا که بهترین نوع ویزای استرالیا و به صرفه ترین  نوع ویزا است اقدام کنید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت به استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 45 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
مهاجرت به استرالیا

استرالیا به دلیل داشتن شرایط مطلوب اشتغال مورد توجه بسیاری از مهاجران در سرتاسر دنیا قرار گرفته است. استرالیا مجموعه‌ای از شرایط از جمله سن، سابقه کار، مدرک تحصیلی و ... را برای مهاجرین تعیین کرده است.

استرالیا کشوری صنعتی و ثروتمند می‌باشد که به لحاظ رفاه در سال 2012 در ردیف دوم قرار گرفته است. این کشور در حدود 23 میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن شهر کانبرا  می‌باشد. سیدنی و ملبورن نیز دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور مرز خاکی با هیچ کشور دیگری ندارد و دور تا دور آن را آب فرا گرفته است. استرالیا یکی از کشورهای مهاجرپذیر دنیاست که به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب، موقعیت شغلی فراوان، خدمات اجتماعی و ... سالانه هزاران نفر از اقصی نقاط دنیا به این کشور مهاجرت می‌کنند.

بر اساس واحد اطلاعات اکونومیست، ملبورن در ایالت ویکتوریا برای پنجمین سال متوالی عنوان بهترین شهر دنیا را برای زندگی از آن خود کرده است. این رتبه  بر پایه معیارهایی چون امکانات رفاهی، خدمات درمانی و شهری در نظر گرفته شده است.

مهاجرت به استرالیا روش های مختلفی دارد :

 

مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق نیروی کار متخصص ( ویزای اسکیل ورکر ) سریعترین راه ممکن است که شرایط خاص خود را دارد. در صورت تمایل با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید.

Immigration to Australia

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بهترین روش مهاجرت به استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

مهاجرت به استرالیا به روشهای مختلفی انجام میشود و هر فردی با توجه به شرایط مالی و توانایی خود میتواند از یکی از انواع ویزای استرالیا نظیر: ویزای سرمایه گذاری ، ویزای کار ، ویزای توریستی ، پناهندگی و .... استفاده نماید. اما چرا ویزای اسکیل ورکر استرالیا بهترین روش مهاجرت به استرالیا است ؟

ویزای اسکیل ورکر استرالیا چیست ؟

ویزای اسکیل ورکر استرالیا یکی از ویزای های مهم مهاجرت به استرالیا و مبتنی بر تخصص و مهارت متقاضیان است. همانطور که ممکن است بدانید اقتصاد استرالیا بر کشاورزی و بازرگانی متکی است و مشاغل زیادی به علت نبود متقاضیان استرالیایی نیازمند نیروی متخصص میباشد. بر همین اساس یک برنامه منظم برای جذب افراد متخصص از سایر کشورها از سوی مسئولین و اداره مهاجرت استرالیا تدوین شده است که ویزای اسکیل ورکر استرالیا مهمترین و اساسی ترین طرح در این برنامه است.

ویزای اسکیل ورکر استرالیا به چه افرادی تعلق میگیرد؟

این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که حداقل 60 امتیاز از جدول امتیازبندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا را به خود اختصاص دهند. همچنین شما میتوانید از طریق فرم ارزیابی آنلاین ویزای استرالیا از امتیاز خود آگاه شوید.

البته ویزای اسکیل ورکر استرالیا کلاس ها و ساب کلاسهای مختلفی دارد که برخی از آنها برای افرادی است که امتیازشان به 60 نمیرسد. برای آگاهی بیشتر مطالب زیر را مطالعه نمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر - کلاس 189

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر - کلاس 190

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر - کلاس 489

خدمات مهاجرت به استرالیا توسط موسسه تداوم نسل سپید

مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر چیست؟

یکی از امتیازات مهم ویزای اسکیل ورکر نسبت به سایر ویزاهای استرالیا ، اقامت دائم استرالیا است اگر چه برخی از کلاسهای آن به صورت پیش فرض اقامت دائم استرالیا را به همراه ندارند اما پس از چند سال زندگی در استرالیا این امتیازات شامل حال متقاضیان خواهد شد.

مزایای اقامت دائم استرالیا ( PR )

  1. اقامت مادام العمر و زندگی و کار و تحصیل نامحدود در استرالیا
  2. برخورداری از مزایای کامل شهروندی استرالیا درست مانند یک استرالیایی از بدو ورود به استرالیا 
  3. برخورداری از بیمه درمان رایگان
  4. امکان سرمایه گذاری
  5. استفاده از حقوق بیکاری و باز نشستگی
  6. تخفیف قابل توجه در پرداخت شهریه ی دانشگاهی و دریافت کمک هزینه تحصیلی
  7. بهره مندی سایر اعضای خانواده از مزایای این ویزا

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر بهترین روش مهاجرت به استرالیا است و دارندگان این ویزا به آسانی میتوانند به سایر نقاط جهان سفر کنند.

ویزای استرالیا + مهاجرت استرالیا

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درباره استرالیا
10 فروردين 1395 ساعت 2:22 | بازدید : 51 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
استـرالیـا
استرالیا با مساحتی معادل7.686.885 کیلومترمربع یکی از بزرگترین و کم جمعیت ترین کشورهای جهان میباشد هلند و پرتقال به استرالیا اکثر مردم این قاره اروپایی میباشند که از کشورهای انگلیس، اسکاتلند، ایرلند مهاجرت نموده اند و از دیگر ملیت ها نیز می توان چینی ها ژاپنی ها و ایرانیان را نام برد
استرالیا با جمعیتی در حدود 21 میلیون نفر یکی از کشورهائی است که کمترین میزان جمعیت در جهان را دارا است و با توجه به سطح سرانه درآمد، مردم از رفاه نسبی بالائی برخوردار میباشند
استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیای کبیر میباشد که پایتخت آن شهر کانبـرا و شهرهای مهم آن عبارتند از: سیدنی، ملبورن، بریسبن،آدلاید و پـرت
اطلاعات عمومی کشور اسـتـرالیـا
× پایتـخـت – کــانـبــرا
× زبـان رسـمی: زبان رسمی کشور انگلیسی با گویش استرالیایی و خط رایج آن انگلیسی است و در صورت اخذ و اجازه اقامت هرینه تحصیل فرزندان تا مقطع دانشگاه رایگان میباشد و دانشگاه ها شهریه کمتری از ایشان دریافت مینمایند
× بـزرگتـریـن جـزیـره: اقیانوسیه پنجمین قاره جهان بشمار میرود, از نظر مساحت ششمین کشور بزرگ دنیا و سومین کشور بزرگ انگلیسی زبان و دارای آب و هوای مرطوب و معتدل درقسمت مشرق و جنوب شرقی میباشد.
× این سرزمین اولین بار توسط اسپانیایها مشاهده گردید ولی هلندیها اولین کسانی بودند که پای بدانجا نهادند و در ادامه تحت سلطه انگلستان قرار گرفت و در سال 1901ملکه ویکتوریا استقلال استرالیا را رسمأ اعلام کرد
× در استرالیا مراکز کاریابی دولتی و خصوصی مهاجران را در پیدا کردن کار کمک نموده و نیز پس از مدتی با حقوق بیکاری تحت پوشش خود قرار خواهند داد
دولت استرالیا جهت افزایش جمعیت کشور، سیاست جذب مهاجران خارجی رادرپیش گرفته است، لذا سالانه جمعیتی درحدود 150.000 نفر ازاقصی نقاط جهان با دریافت ویزای استرالیا به این کشور مهاجرت میکنند
استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا و ۴٫۶ برابر ایران است. استرالیا یکی از قلمروهای همسود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته‌است پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانهٔ فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند. استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعهٔ اتحادیه کشورهای همسود (مشترک‌المنافع) است.
سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلیِ قارهٔ اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قارهٔ دنیاست.
تاریخ استرالیا
بر پایه ی شواهد به جای مانده، حدود چهل و دو هزار سال قبل گروهی از مردمان شکارچی جنوب آسیا، برای یافتن غذا و شکار حیوانات، اندک اندک شروع به مهاجرت به سرزمین‌های جنوبی تر نمودند و از راه جزیره‌ها و کانال‌هایی که آسیا را به شمال استرالیا وارد می‌کند به شمال کوئینزلند وارد شدند و سپس با پراکنده شدن در سراسر استرالیا، قبایل مختلف بومیان استرالیا را پای نهادند. این مردمان، ده‌ها هزار سال بدون ارتباط با سایر مناطق دنیا در این سرزمین زیسته‌اند
نخستین بار هلندی‌ها در سال ۱۶۰۶ میلادی شبه جزیزه کیپ یورک در شمال کوئینزلند را اکتشاف کردندو دهه‌های بعد، بیشتر مناطق شمالی و غربی استرالیا را مشاهده و ثبت نمودند. آبل تاسمان هلندی نام این سرزمین را هلند نو گذاشت. هلندی‌ها خود علاقه چندانی به سکونت در هلندنو نشان ندادند و این سرزمین تا چندین دهه بعد دست نخورده باقی ماند
در سال ۱۷۷۰ م. کاپیتان جیمز کوک دریانورد بریتانیایی، نواحی اطراف سیدنی در شرق استرالیا را اکتشاف و ثبت کرد. کاپیتان آرتور فیلیپ در ۱۸ جولای ۱۷۸۸ با یازده کشتی و ۱۳۵۰ مسافر به حدود سیدنی رسید و ضمن اعلام این منطقه با نام نیو ساوت ولز به عنوان یکی از مستعمره‌های بریتانیا، خود به فرمانداری آن برگزیده شد. بریتانیایی‌ها در دید اول به استرالیا به عنوان سرزمینی دوردست و خشک برای تبعید محکومین و زندانیان نگاه می‌کردند. به همین دلیل بیشتر مسافران اولیه، به اجبار به منطقه ولز جنوبی جدید آمدند. اما ساکنان دیگر ایالتها اغلب به اختیار خود به سرزمین جدید مهاجرت کردند.
در سال ۱۹۰۰ میلادی، ملکه ویکتوریا طی قانونی به استرالیا استقلال سیاسی اعطا کرد. استقلال کشور استرالیا بطور رسمی در روز اول ژانویه ۱۹۰۱ اعلام شد و از این به بعد استرالیا به عنوان یک قلمرو همسود یا سرزمینی با حکومت مستقل اما در زمره کشورهای تحت حمایت بریتانیا در آمد. استرالیایی‌ها از این روز به عنوان روز ملّی خود یاد می‌کنند. .از سال ۱۹۰۱ تا سال ۱۹۲۷ که کانبرا ساخته شد، فدراسیون استرالیا، ملبورن را پایتخت موقت کشور قلمداد می‌کرد
این کشور در جنگ جهانی اول به عنوان حامی بریتانیا جنگید و «ارتش مشترک استرالیا و نیوزلند» یا به اختصار آنزاک در نبرد گالیپولی در ترکیه امروزی شرکت کرد. در مجموع بیش از شصت هزار استرالیایی در خلال جنگ جهانی اول کشته شدند. در جنگ جهانی دوم مناطقی از شمال و شرق این کشور توسط ژاپنی‌ها بمباران شد و نیروهای آمریکایی در این کشور پیاده شدند. اما استرالیا از صدمات این جنگ به کنار ماند. طی قانونی در سال ۱۹۸۶ استرالیا به طور رسمی دخالت پادشاهی متحده را در امور سیاسی و نظامی این کشور خاتمه داد، استرالیایی‌ها در ۶ نوامبر ۱۹۹۹ با رأی اکثریت (۸۲% آرا) رأی به تحت قیمومیت ملکه بودن دادند وهمچنان ملکهٔ انگلیس برایشان «فرماندار کل» تعین کند
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ویزای کاری انگلستان
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 52 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
با اخذ ویزای کاری می توان پس از مهاجرت به انگلستان به کار و کسب درآمد پرداخت. لازم به ذکر است که از سال 2008 میلادی، سیستم امتیازشماری جایگزین بیشتر انواع ویزای کاری شده است. انواع عمدۀ ویزای کاری عبارت از موارد زیر است:
• برای افراد با مهارت های ویژه (highly skilled workers)، سرمایه گذاران (investors)، صاحبان تجارت (entrepreneurs)، و افرادی که به تازگی از دانشگاه های بریتانیا فارغ التحصیل شده اند 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ویزای انگلستان
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
ویزای انگلستان
اتباع کشورهای اتحادیه اروپا باید ظرف سه ماه از ورود خود به بریتانیا تقاضای مجوز اقامت نمایند, اتباع غیر اتحادیه اروپا باید قبل از ورود به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن مجوز ورود اقدام نمایند. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بورسیه تحصیلی در آمریکا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 49 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

تحصیل در آمریکا، بورسیه در آمریکا، شرایط اخذ بورسیه از دانشگاه های آمریکا، اخذ بورسیه در تمامی مقاطع در آمریکا

طبق اطلاعات به دست آمده بسیاری از افراد تمایل دارند برای تحصیل در کشور آمریکا اقدام نمایند. در میان افرادی که تمایل دارند از طریق ویزای تحصیلی کشور آمریکا اقدام نمایند متقاضیان بسیار زیادی وجود دارند که تمایل دارند از طریق اخذ بورسیه در کشور آمریکا اقدام نمایند. همانطور که مشاهده نمودید و طبق تمایل افراد و اطرافیان خود برای بورسیه تحصیلی در کشور آمریکا، می دانید که بسیاری از افراد وجود دارند که می خواهند به عنوان ویزای تحصیلی کشورهای دیگر به خصوص تحصیل در کشور آمریکا اقدام نمایند. البته تحصیل به صورت رایگان در کشورهایی همچون آمریکایکی از برترین موضوعاتی است که امروزه بسیاری از افراد تحصیل کرده و افرادی که تمایل دارند از طریق بورسیه و تحصیل رایگان برای کشور آمریکا اقدام نمایند مطرح شده است.

 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و کار آفرینی در آمریکا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 49 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

کنگره آمریکا در سال 1990 برنامه سرمایه گذاری  را جهت کنترل مهاجرت های غیر قانونی به آمریکا و نیز جذب سرمایه های خارجی را به تصویب رساند. این ویز ایک رو شبه دست آوردن گرین کارت برای اتباع خارجی است که پول را در ایالات متحده آمریکا سرمایه گذاری کند.

جهت دریافت این نوع گرین کارت سرمایه گذاری می بایست معادل$1،000،000 در مناطق مشخص شده سرمایه گذاری نمود.دولت آمریکا بطور موقت و آزمایشی میزان سرمایه گذاری در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا را به میزان$500،000  کاهش داده است. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت تحصیلی به آمریکا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 48 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

رویکرد پیشرووانه دانشگاه هالتHULT UNIVERSITY  در ارائه آموزش تجاری کاربردی و مفید، رشته های مقطع کارشناسی را در این دانشگاه برای دانشجویانی که در پی رشد در محیط تجارت بین الملل هستند، جذاب کرده است.

اقتصاد جهانی امروز بیشتر به سود اشخاصی است که می توانند از مرزها عبور کنند و فرهنگ های گوناگون را درک کنند و در زمینه ای بین املللی فعالیت کنند. دانشگاه هالت تجربه ای بی رقیب و صمینامنه ارائه می کند و با همکاری اتباع 140 کشور دنیا که در مجموع به 105 زبان سخن می گویند، از کارشناسان آشنا با بازارهای آمریکایی، اروپایی و کشورهای در حال توسعه بهره می گیرد. دانشجویان دانشگاه هالت در حالی از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند که می توانند در محیط بین المللی کامیاب شوند و به سرعت با محیط های گوناگون بین المللی هماهنگ شوند. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت کاری به آمریکا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 45 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )
در این قسمت میخواهیم شما را با راه های قانونی اخذ اقامت امریکا و موارد احتیاجات اخذ ویزای کار امریکا آشنا کنیم. همانطور که میدانید در میان راه های مهاجرت به امریکا همه ی متقاضیان به دنبال پیدا کردن راهی جهت کار در امریکا در کوتاهترین زمان ممکن میباشند.به شما پیشنهاد میکنیم با توجه به رشد روز افزون سایت های مهاجرتی نامعتبر، اگر با هدف اخذ مشاوره در مورد مهاجرت به امریکا با دفاتر مهاجرتی غیر حقوقی تماس حاصل نمودید، حتما جهت کسب اطمینان از اعتبار سطح دانش مشاورین و کارمندان آن دفتر چند سوال ازحقوق مهاجرت امریکا وانواع راه های قانونی اخذ اقامت امریکا بپرسید و از سابقه ی آنها در این امر حقوقی بپرسید.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مهاجرت کاری به اتریش
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 44 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

کار در اتریش


مهاجرت کاری به اتریش ، اقامت در اتریش، ویزای کاری اتریش، چگونگی کار در اتریش، کاریابی دراتریش

Work permit in Austria, permonent residence in Austria, job offers in Austria

کشور اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. اتحادیه اروپا شامل ۲۸کشور اروپایی می باشد که واحد پول این کشور ها یورو و شرایط اقتصادی آن ها از یکدیگر تبعیت می کنند، می شود. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


فرصت عالی برای پزشکان در اتریش
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

فرصت مناسب برای پزشکان به منظور تحصیل در رشته های کلینیکال و علوم پایه و امکان دریافت اقامت و کار بعد از  اتمام دوره بدون نیاز به تایید مدرک یا شرکت در امتحان ورودی در کشور اتریش و هم چنین فرصت های مناسب شغلی پس از اتمام تحصیل در تمام کشورهای اروپایی و آمریکا.

دانشگاه وین دارای رتبه 84 در جهان و رتبه 15 در اروپا می باشد ( از جهت قیاس در نظر داشته باشید دانشگاه تهران دارای رتبه 987 جهانی و دانشگاه صنعتی شریف دارای رتبه 1977 جهانی می باشد  .

برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا ، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه های آزاد و یا سراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد . طول دوره دکترا در اکثر قریب به اتفاق رشته ها حدوداً 3 ساله می باشد و زبان تدریس انگلیسی است  (بدون نیاز به داشتن مدرک زبان.)

هر سال تحصیلی شامل دو ترم می باشد که ترم اول از ماه مارچ (اسفند ماه) شروع و ترم دوم هم از سپتامبر / اکتبر (مهر ماه) شروع می شود.

برای دانشجویان خارجی مقطع دکترا هم امکان دریافت حقوق از دانشگاه  و هم امکان کار پاره وقت تا سقف 30 ساعت و درامد 10 یورو در ساعت برای کارهای رسمی وجود دارد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تحصیل در اتریش
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 40 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

در عصر حاضر دانشجویان بسیاری در سراسر دنیا تمایل به تحصیل رایگان در دانشگاه های معتبر اروپا دارند. شرایط تحصیل در اتریش در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس بسیار مطلوب بوده و رایگان میباشد. متقاضیان تحصیل در اتریش در مقطع دکتری میتوانند حقوق نیز دریافت کنند. از آنجایی که جهت تحصیل در دانشگاه های معتبر معمولا دانشجویان متحمل شهریه های بالا میشوند، متقاضیان کمک هزینه های تحصیلی بسیار زیادند اما اکثرا مشاهده میکنیم این کمک هزینه ها یا به اصطلاح همان fund به اقل افراد تعلق میگیرد. لذا اهمیت تحصیل در اتریش با بهره گیری از امکانات عالی دانشگاه هایی که جزء یکصد دانشگاه اول هستندمانند دانشگاه مرکزی وین و یا دانشگاه تکنیک وین بالا رفته و با توجه به رایگان بودن تحصیل، مورد توجه قرار میگیرد. اگر خواهان تحصیل در کشور اتریش به طور رایگان میباشید جهت عدم اتلاف وقت و تسریع در امر مهاجرتتان، با مشاوراین ما تماس حاصل نمایید.

زبان رایج و رسمی کشوراتریش، آلمانی می باشد و جهت تحصیل در اتریش در اغلب مواقع باید زبان آلمانی بدانید.البته افرادی که تمایل به تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی دارند میتوانند درمقاطع فوق لیسانس و دکترای رشته‌های مشخصی به زبان انگلیسی تحصیل کنند. در صورت تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی، نیاز به ارائه ی مدرک زبان انگلیسی میباشد و در غیر این صورت نیازی به ارائه ی مدرک زبان اصلا نیست. تحصیل در اتریش این امکان را به متقاضیان میدهد تا بدون نیاز به ارائه ی مدارک زبان انگلیسی و یا آلمانی در دانشگاه پذیرش شوند.

اگر شما  در ایران دانشجوی دانشگاه های آزاد یا سراسری هستید و یا از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اید نیز میتوانید جهت تحصیل رایگان در اروپا از دانشگاه های اتریش پذیرش بگیرید.تحصیل در اتریشهنوز تقریبا رایگان میباشد. اما فرصت ثبت نام جهت تحصیل رایگان در کشور اتریش بر اساس قواعد اخیر اتحادیه رو به اتمام است، لذا به اطلاع میرسانیم هرچه سریعتر اقدام نمایید.

در حال حاضرجهت تحصیل در اتریش، شهریه ی دانشگاه  برای دانشجویان خارجی –نظیر مهاجران ایرانی –حدودا ترمی 380 یورو می باشد،یعنی کمتر از ۲ میلیون تومان.

دریافت پذیرش جهت تحصیل در دانشگاه های اتریش، شرط دریافت ویزا از سوی دولت اتریش است. برای اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های اتریش در هر رشته ای، داوطلب میبایست دانشجوی همان رشته در کشور خود باشد. اخذ نامه ی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و نامه ی عدم منع تحصیل برای فارغ التحصیلان، جهت تحصیل در کشور اتریش الزامیست. 

جهت تحصیل در اتریش، دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های آن نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش از اتریش می باشد. توجه داشته باشید اگر دانشجوی مقطع لیسانس هستید و حداقل ۳ ترم از دانشگاه را پاس کرده اید نیز میتوانید با گرفتن نامه ی اشتغال به تحصیل، جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش و تحصیل در اتریش اقدام نمایید.

دانشجویانی که دردانشگاه های داخل کشور به تحصیل مشغول می باشند و یا بوده اند، بایستی گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود را ارائه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که شخص متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. لازم به ذکر است که اصل مدارک جهت اخذ پذیرش و تحصیل در اتریش مورد نیاز است.

 دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در برخی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی - شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری - نیز برگزار می کنند. برای تحصیل در اتریشباید در این امتحان ورودی شخصا شرکت نمایید.

فرصت درخواست پذیرش دانشگاه جهت تحصیل در اتریش برای ترم تابستانی تا اول فوریه یا آخر ژانویه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر یا آخر آگوست می باشد. یعنی مراکز مرتبط باید مدارک شخص را تا زمانهای نامبرده دریافت کرده باشند. لازم به ذکر است در صورتی که خواهان تحصیل در اتریش به شکل تحصیل رایگان هستید، نیاز است هرچه سریعتر اقدام فرمایید تا تغییر قواعد و قوانین دانشگاه یا کشور ها مانع راه شما نباشند.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش جهت فراگیری زبان آلمانی و در اغلب موارد در صورت کم  بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسری بالاترین امتیاز را جهت تحصیل در اتریش دارند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شرایط مهاجرت به اتریش
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 51 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

برای مهاجرت به اتریش راههای متفاوتی وجود دارد که افراد مختلف با توجه به شرایط خود یکی از این راهها را برمیگزینند و برای مهاجرت اقدام می نمایند. ما دراینجا انواع مختلف آنها را شرح داده و مقایسه میکنیم تا شما هموطنان عزیز با توجه به شرایط خودتان بهترین راه ممکن را انتخاب نمایید. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نیروهای متخصص فدرال کانادا با نحوه گزینش جدید
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال کانادا از ابتدای سال 2015 با نحوه گزینش جدید و تحت عنوان Express Entry شروع به فعالیت نمود.

این برنامه مهاجرتی شامل 2 مرحله می شود. 

مرحله اول: متقاضیان باید به صورت آنلاین پروفایلی برای خود ایجاد نمایند. در این پروفایل اطلاعاتی باید اظهار شود. از مهم ترین این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

•    مهارت ها

•    سوابق کاری

•    توانایی در زبان های انگلیسی یا فرانسه

•    سطح تحصیلات

•    داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی

•    منتخب شدن از یک استان در کانادا

توجه داشته باشید که در این مرحله هیچ ظرفیتی وجود نداشته و متقاضیان به مشاغل خاصی محدود نمی شوند.

اگر متقاضی معیارهای اولیه را داشته باشد، به عنوان"کاندید" انتخاب می شود. توجه داشته باشید که کاندید شدن به این معنا نیست که شما می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایید.

متقاضیانی که پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی نداشته باشند و یا توسط یک استان در کانادا منتخب نشده باشند، باید در

Employment and Social Development Canada’s (ESDC) Job Bank

ثبت نام نمایند تا بتوانند با کارفرماهای کانادایی در ارتباط باشند.

توجه داشته باشید که جهت اقدام برای این برنامه مهاجرتی داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی و یا منتخب شدن از یک استان در کانادا الزامی نبوده ولی داشتن این موارد می تواند منجر به این شود که متقاضی در رقابت از رقبا پیشی بگیرد. به همین علت است که دولت کانادا این فرصت را به متقاضیان داده است که با کارفرمایان کانادایی در تماس باشند.  

مرحله دوم: از بین افرادی که "کاندید" شده اند، افرادی که بالاترین توانایی را داشته باشند (براساس سیستم امتیازبندی CRS)، دعوت می شوند که برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. 

افرادی که دعوت می شوند، 60 روز فرصت دارند که مدارک مورد نیاز را (مدارک تحصیلی و ...) جهت اخذ اقامت دائم کانادا ارسال نمایند.

این سیستم امتیازبندیComprehensive Ranking System (CRS)، حداکثر 1200 امتیاز داشته و شامل فاکتورهایی چون موارد زیر می شود: 

•    داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی (600 امتیاز)

•    منتخب شدن از یک استان در کانادا (600 امتیاز)

•    مواردی چون سن، تحصیلات و ...

متقاضی از 2 مورد اول فقط امتیاز یکی را می تواند اخذ نماید (حداکثر 600 امتیاز).

در این سیستم امتیازبندی، بسته به مجرد و یا متاهل بودن متقاضی، نحوه امتیازبندی تغییر می کند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ویزای اسکیل ورکر کبک
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 45 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

این برنامه مهاجرتی از اول آپریل 2015 ، پرونده جدید با ظرفیت 6300 مورد اخذ خواهد کرد.

جهت واجد شرایط شدن در این برنامه، متقاضیان مجرد باید حداقل امتیاز 49 و متقاضیان متاهل باید حداقل امتیاز 57 را در سیستم امتیازبندی کسب نمایند. در صورتی که متقاضی به مصاحبه دعوت شود، می تواند 6 امتیاز اضافی علاوه بر سیستم امتیازبندی کسب نماید (بنا به نظر آفیسر) در این صورت متقاضیان مجرد باید حداقل امتیاز 55 و متقاضیان متاهل حداقل امتیاز 63 را کسب نمایند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نیروی متخصص نوااسکوشیا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 47 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

این برنامه مهاجرتی از تاریخ اول ژانویه سال 2015 پرونده جدید اخذ می کند.

برای منتخب شدن در این استان، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

در سیستم امتیازبندی این استان، حداقل امتیاز 67 را کسب نماید.

در برنامه Express Entry کاندید شده باشد.

در لیست مشاغل مورد نیاز استان، حداقل یک سال سابقه کار داشته باشد.

متقاضیان بعد از کاندید شدن در برنامه Express Entry، می توانند برای کسب 600 امتیاز، از این استان درخواست جداگانه ای مبنی بر منتخب شدن ارسال نمایند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کار آفرینی در کانادا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 51 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

این برنامه های مهاجرتی، از تاریخ اول آپریل سال 2015 تا 31 مارچ سال 2016، پرونده جدید با ظرفیت 150 مورد اخذ خواهند کرد.


متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان کبک، باید در سیستم امتیازبندی این استان حداقل امتیاز را کسب نمایند. بنا بر تغییرات در قوانین استانی کبک در اول آگوست 2013، متقاضیانی واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک می شوند، که حداقل امتیاز 50 را در سیستم امتیازبندی کسب نمایند. 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سرمایه گذاری در کانادا
26 بهمن 1394 ساعت 16:18 | بازدید : 48 | نویسنده : مهاجرت و گردشگری | ( نظرات )

برای این برنامه مهاجرتی ، دولت کبک در سال 2015 تعداد 1750 پرونده جدید می پذیرد .

شرایط متقاضی :

1. دارا بودن حداقل دارایی به میزان 1.600.000 دلار کانادا. (این دارایی می تواند به صورت ملک، سهام، پول نقد و ... باشد)

2. داشتن حداقل ۲ سال سابقه مدیریت و یا سهام داری عمده در یک بنگاه اقتصادی در 5 سال گذشته.

3. پرداخت مبلغ ۲۲۰ هزار دلار کانادا یا سپردن مبلغ ۸۰۰ هزار دلار کانادا بدون بهره به مدت 5 سال به استان.

 

[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان گردشگری و ویزا و آدرس tour-visa.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 374
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 23
:: باردید دیروز : 1
:: بازدید هفته : 25
:: بازدید ماه : 145
:: بازدید سال : 1162
:: بازدید کلی : 18075